Най-добрите курорти в Азия 22/12/2017


Най-добрите курорти в Азия

Зимният период не е за всеки, особено ако заслужената ваканция попада на тези три месеца. В този случай трябва бързо да промените местоположението. За тези, които искат да избягат от зимата до южните брегове под палмите и слънцето - нашата селекция от курорти в Азия, които си струва да изберете за почивка през зимата.

Шри Ланка

В мюсюлманските убеждения се твърди, че в Шри Ланка има Райска градина. Тези, които са били тук поне веднъж, ще бъде трудно да опровергаят тази идея. Невероятни плажове, лазурно море и богат подводен свят ще бъдат добро описание за небесен ъгъл. За естественото разнообразие си струва да се добавят интересни забележителности и екзотична кухня на региона.

Любителите ще оценят романтичния Бентън, семейства с деца - Берувела с добро крайбрежие, любителите на ездата по вълните ще бъдат възхитени от Хиккадува или Коггала. Тук има развлечения за всички: от почивка на плажа, до езда на слонове, разходки през чайни плантации и изучаване на древни храмове.
Бали, Индонезия

За Бали е фиксирана славата на един от най-красивите курорти с незабравими пейзажи, евтини жилища, интересни забележителности и забавно занимание. Зимните месеци в Бали се считат за нисък сезон, тъй като през този период тропическите дъждове се случват по-често, отколкото през останалите месеци. Това обаче не пречи на вълнуващи пътувания и къпане.

Surfers от цял ​​свят се стремят в Бали през зимата, когато курортът има най-добрите вълни.
Гоа, Индия

Гоа е много популярно място за зимуване. За зимния период тук са характерни безоблачно време, топло море и ниски цени на жилищата. В Анжуна е съсредоточен шумният младежки празник, семействата с деца избират просторните и спокойни плажове на Морджим, а сърфистите са насочени към плажа Палолем.
В допълнение към естественото разнообразие, Гоа е готова да предложи много забавления за всеки вкус: екскурзии до древни храмове, екскурзии до водопади, разходки на нощни пазари и много други!
Патая, Тайланд

Повечето погрешно наричат ​​Патая центъра на шума и разврата, и ще бъде погрешно, тъй като този светъл и колоритен курорт на Тайланд може да бъде идеален за тиха семейна почивка. Търсенето на забавни туристи идеално не е взискателна реклама Wolking Street, богата на различни шоута, go-go барове и масажни салони. Тези, които искат да се отпуснат напълно по различен начин, си струва да се обърне внимание на района на плажа Wongamat с добро море или Jomtien, където чужденците предпочитат да се заселят.

Като забавление, не се отказвайте от удоволствието да посетите известния парк Nong Nuch, да се възхищавате на красотата на храма на истината, построен от дърво без помощта на ноктите и да се насладите на гледката към Тайландския залив от височината на Големия Буда.

Sihanoukville, Камбоджа
Sihanoukville се намира на брега на морето, осигурявайки статут на единствения морски курорт Камбоджа. Курортът се отличава с малък брой туристи, качествени плажове, приятни цени и обслужване. Тук ще се насладите на атмосферата на спокойствие и провинциалност. Отличителна черта на Sihanoukville е голям брой имигранти от Русия и съответно доста обширна руска среща.

Бързо търсене
Категории и постове
Пътуване и храна 3
Популярни публикации