Ázsia legjobb üdülőhelyei 22/12/2017


Ázsia legjobb üdülőhelyei

A téli időszak nem mindenki kedvelése, különösen, ha a megérdemelt nyaralás e három hónapra esik. Ebben az esetben gyorsan meg kell változtatnia a helyet. Azok számára, akik a télről a déli partra akarnak menekülni a pálmafák és a nap alatt - az ázsiai üdülőhelyek kiválasztása, melyeket érdemes választani a téli vakációra.

Srí Lanka

A muzulmán hiedelmekben azt állítják, hogy Srí Lankán van egy Eden Kert. Azok, akik legalább egyszer itt voltak, nehéz lesz elvetni ezt az elképzelést. Csodálatos strandok, azúrkék tenger és a gazdag víz alatti világ jó leírást nyújt a mennyei sarok számára. A természeti sokszínűség érdekében érdemes a régió érdekes látnivalóit és egzotikus konyháját hozzáadni.

A szerelmesek értékelni fogják a romantikus Bentont, a gyermekes családokat - a jó part menti Beruwela-t, a hullámok lovaglásának kedvelői örömmel fogadják Hikkaduwa vagy a Koggala. Itt mindenki számára szórakoztató: a tengerparti nyaralás, az elefánt lovaglás, a tea ültetvények és az ősi templomok tanulmányozása.
Bali, Indonézia

Bali számára az egyik legszebb üdülőhely emlékezetes tájakkal, olcsó lakásokkal, érdekes látnivalókkal és szórakoztató időtöltéssel rendelkezik. Bali téli hónapjai alacsony szezonnak tekinthetők, mivel ebben az időszakban a trópusi esőzések gyakrabban fordulnak elő, mint a fennmaradó hónapokban. Ez azonban nem zavarja az izgalmas kirándulásokat és a fürdést.

A világ minden tájáról származó szörfösök Bali-ban télen törekednek, amikor az üdülőhely a legjobb hullámokkal rendelkezik.
Goa, India

A Goa egy nagyon népszerű hely a téli időszakban. Télen a felhőtlen időjárás, a meleg tenger és az alacsony lakásárak jellemzőek. A zajos ifjúsági ünnep Anjunában koncentrálódik, a gyermekes családok Morjim tágas és nyugodt strandjait választják, a szörfösök a Palolem strandjához irányulnak.
A természeti sokféleség mellett a Goa minden szórakozásra készen áll a szórakozásra: kirándulások az ősi templomokhoz, kirándulások vízesésekhez, éjszakai piacokon sétálnak és még sok más!
Pattaya, Thaiföld

A legtöbbet tévesen hívják Pattaya-nak a zaj és a zűrzavar központjává, és rossz lesz, mivel ez a fényes és színes Thaiföld üdülőhely ideális lehet egy csendes családi vakációhoz. A szórakoztató turisták számára ideális a Wolking Street, amely számos különféle show-ban, go-go bárokban és masszázstermekben gazdag. Azok, akik teljesen másképp pihenni szeretnének, érdemes figyelmet fordítani a jó tengerrel rendelkező Wongamat strandra, vagy Jomtienre, ahol az expats jobban szeretne letelepedni.

Szórakozásként ne tagadja meg magának a híres Nong Nuch park látogatásának örömét, csodálja meg az igazság templomának szépségét, a körmök segítségével fából épített, és élvezze a Thai-öbölre nyíló kilátást a a Nagy Buddha.

Sihanoukville, Kambodzsa
A Sihanoukville a tengerparton található, így biztosítva az egyetlen kambodzsai tengeri üdülőhely státuszát. Az üdülőhelyet kevés nyaraló, minőségi strandok, kellemes árak és szolgáltatás jellemzi. Itt élvezheti a pihenés és a provincialitás légkörét. A Sihanoukville sajátos jellemzője az Oroszországból érkező nagyszámú bevándorló és ennek megfelelően egy meglehetősen kiterjedt orosz összejövetel.

Gyors keresés
Kategóriák és hozzászólások
Utazás és élelmiszer 3
Népszerű hozzászólások