Parimad kuurordid Aasias 22/12/2017


Parimad kuurordid Aasias

Talveperiood ei meeldi kõigile, eriti kui teenitud puhkus langeb nendele kolmele kuule. Sellisel juhul peate asukoha kiiresti muutma. Neile, kes tahavad põgeneda talvel lõunapoolsetele kaldadele palmipuude ja päikese all - meie valik Aasias asuvate kuurortide jaoks, mis on väärt puhkamiseks talvel.

Sri Lanka

Moslemi veendumustes on väide, et Sri Lankal oli Eedeni aed. Need, kes on siin olnud vähemalt üks kord, on seda ideed ümber lükata. Hämmastavad rannad, taevalik meri ja rikkalik veealune maailm on hea kirjeldus taevase nurga jaoks. Loodusliku mitmekesisuse huvides tasub lisada huvitavaid vaatamisväärsusi ja eksootilisi toite.

Lovers hindab romantilist Bentonit, lastega peresid - hea rannikuga Beruwela, veeretamise armastajad rõõmustavad Hikkaduwa või Koggala. Siin on meelelahutus kõigile: rannapuhkustest, elevantide sõitmisest, teeistandustest ja iidsete templite uurimisest.
Bali, Indoneesia

Bali jaoks on fikseeritud üks ilusamaid mälestusmärkidega kuurorde, odav eluase, huvitavad vaatamisväärsused ja lõbus ajaviide. Bali talvekuude peetakse hooajaks, sest sel perioodil toimuvad troopilised vihmad sagedamini kui ülejäänud kuud. Kuid see ei häiri põnevaid reise ja ujumist.

Surfers kogu maailmast püüab Balis talvel, kui kuurordil on parimad lained.
Goa, India

Goa on väga populaarne talvituskoht. Talveperioodil on siin iseloomulik pilvitu ilm, soe meri ja madalad majahinnad. Müra noorte puhkus on koondunud Anjunasse, lastega pered valivad Morjimi avarad ja rahulikud rannad, surfajad suunatakse Palolemi randa.
Lisaks looduslikule mitmekesisusele on Goa valmis pakkuma igale maitsele palju meelelahutust: ekskursioonid iidsetesse templitesse, väljasõidud järvedele, ööturgudel ja palju muud!
Pattaya, Tai

Enamasti ekslikult helistatakse Pattayale müra ja röövimiskeskuse keskmesse ja on vale, sest see valgusküllane ja värvikas Tai kuurort võib ideaalselt sobitada vaikseks perepuhkuseks. Meelelahutust pakkuvate turistide otsimine ei ole nõudlik reklaam Wolking Street, mis sisaldab rikkalikult erinevaid näitusi, go-go baare ja massaažisalonge. Need, kes soovivad täiesti erinevalt lõõgastuda, tasub pöörata tähelepanu hea merega Wongamati rannapiirkonnale või Jomtienile, kus expats eelistavad elama asuda.

Meelelahutusena ärge keelake end külastades kuulsat Nong Nuchi parki, imetlege tõe templi ilu, mis on ehitatud puidust ilma küünte abita ja nautige Tai lahe vaadet mäe kõrgusest. Suur Buddha.

Sihanoukville, Kambodža
Sihanoukville asub mere ääres, kindlustades Kambodža ainulaadse kuurordi staatuse. Kuurordi iseloomustab väike arv puhkajaid, kvaliteetseid randu, meeldivaid hindu ja teenindust. Siin saate nautida lõõgastust ja provintsiat. Sihanoukville'i eripära on suur hulk sisserändajaid Venemaalt ja sellest tulenevalt üsna ulatuslik Vene kokkutulek.

Kiire otsing
Kategooriad ja postitused
Reisimine ja toit 3
Populaarsed postitused