De bedste feriesteder i Asien 22/12/2017


De bedste feriesteder i Asien

Vinterperioden er ikke til alles smag, især hvis den fortjente ferie falder i disse tre måneder. I dette tilfælde skal du hurtigt ændre placeringen. For dem der ønsker at flygte fra vinteren til de sydlige kyster under palmerne og solen - vores udvalg af feriesteder i Asien, der er værd at vælge en ferie om vinteren.

Sri Lanka

I muslimske overbevisninger er der et krav om, at der var en Edens Have i Sri Lanka. Dem, der har været her mindst en gang, vil det være vanskeligt at afvise denne ide. Fantastiske strande, azurblå hav og en rig undervandsverden vil være en god beskrivelse for et himmelsk hjørne. Til den naturlige mangfoldighed er det værd at tilføje interessante seværdigheder og eksotiske retter i regionen.

Lovers vil sætte pris på den romantiske Benton, familier med børn - Beruwela med en god kyst, elskere af ridning på bølgerne vil glæde sig over Hikkaduwa eller Koggala. Her er der underholdning for alle: fra strandferie til elefantridning, gå gennem teplantager og undersøgelse af gamle templer.
Bali, Indonesien

For Bali er herligheden af ​​en af ​​de smukkeste feriesteder med mindeværdige landskaber, billige boliger, interessante seværdigheder og sjov tidsforbrug rettet. Vintermånederne i Bali betragtes som en lavsæson, da der i løbet af denne periode forekommer tropiske regner oftere end i de resterende måneder. Dette forstyrrer imidlertid ikke spændende ture og badning.

Surfers fra hele verden stræber på Bali om vinteren, når udvej har de bedste bølger.
Goa, Indien

Goa er et meget populært sted for overvintring. For vinterperioden er det uklart vejr, varmt hav og lave huspriser karakteristiske her. En støjende ungdomsferie er koncentreret i Anjuna, familier med børn vælger de rummelige og rolige strande Morjim, surfere er rettet til stranden i Palolem.
Ud over den naturlige mangfoldighed er Goa klar til at tilbyde en masse underholdning for enhver smag: udflugter til gamle templer, ture til vandfald, vandreture på natmarkeder og meget mere!
Pattaya, Thailand

De fleste fejlagtigt kalder Pattaya centrum for støj og forvirring, og det vil være forkert, da dette lyse og farverige feriested i Thailand kan være ideelt til en rolig familieferie. Leder du efter sjove turister ideelle er ikke krævende reklame Wolking Street, rig på en række shows, go-go barer og massage parlors. Dem, der ønsker at slappe af helt anderledes, er det værd at være opmærksom på området Wongamat strand med et godt hav eller Jomtien, hvor expats foretrækker at bosætte sig.

Som underholdning nægter du dig ikke fornøjelsen af ​​at besøge den berømte Nong Nuch Park, beundre sandhedens skønhed, bygget af træ uden hjælp af negle og nyd udsigten over Thailands Bugt fra højden af ​​bakken den store buddha

Sihanoukville, Cambodja
Sihanoukville er beliggende på seacoast og sikrer status for det eneste badeby i Cambodja. Udvej er kendetegnet ved et lille antal feriegæster, kvalitet strande, behagelige priser og service. Her vil du nyde atmosfæren af ​​afslapning og provinsialitet. Et særpræg ved Sihanoukville er et stort antal indvandrere fra Rusland og dermed en ret omfattende russisk samvær.

Hurtig søgning
Kategorier og indlæg
Rejse og mad 3
Populære indlæg