Τα καλύτερα θέρετρα στην Ασία 22/12/2017


Τα καλύτερα θέρετρα στην Ασία

Η χειμερινή περίοδος δεν είναι προς όφελος όλων, ειδικά αν οι άξιες διακοπές πέφτουν σε αυτούς τους τρεις μήνες. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αλλάξετε γρήγορα την τοποθεσία. Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το χειμώνα στις νότιες ακτές κάτω από τους φοίνικες και τον ήλιο - η επιλογή των θέρετρων μας στην Ασία που αξίζει να επιλέξουν για διακοπές το χειμώνα.

Σρι Λάνκα

Στις μουσουλμανικές πεποιθήσεις, υπάρχει ισχυρισμός ότι υπήρχε ένας Κήπος της Εδέμ στη Σρι Λάνκα. Όσοι έχουν έρθει εδώ τουλάχιστον μία φορά, θα είναι δύσκολο να διαψευσθεί αυτή η ιδέα. Καταπληκτικές παραλίες, γαλάζια θάλασσα και πλούσιος υποβρύχιος κόσμος θα είναι μια καλή περιγραφή για μια ουράνια γωνιά. Για τη φυσική ποικιλομορφία αξίζει να προσθέσετε ενδιαφέροντα αξιοθέατα και εξωτική κουζίνα της περιοχής.

Οι λάτρεις θα εκτιμήσουν το ρομαντικό Benton, οικογένειες με παιδιά - Beruwela με μια καλή ακτή, οι λάτρεις της ιππασίας στα κύματα θα χαρούν από το Hikkaduwa ή Koggala. Εδώ υπάρχει διασκέδαση για όλους: από παραλίες στην παραλία, μέχρι ιππασία με ελέφαντες, βόλτες σε φυτείες τσαγιού και μελέτη αρχαίων ναών.
Μπαλί, Ινδονησία

Για το Μπαλί, η δόξα ενός από τα ομορφότερα θέρετρα με αξέχαστα τοπία, ανέξοδα στέγαση, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και διασκέδαση είναι σταθερή. Οι χειμωνιάτικοι μήνες στο Μπαλί θεωρούνται χαμηλή περίοδος, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι τροπικές βροχές συμβαίνουν συχνότερα από τους υπόλοιπους μήνες. Ωστόσο, αυτό δεν παρεμποδίζει τα συναρπαστικά ταξίδια και κολύμβηση.

Surfers από όλο τον κόσμο προσπαθούν στο Μπαλί το χειμώνα, όταν το θέρετρο έχει τα καλύτερα κύματα.
Goa, Ινδία

Το Γκόα είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος για το χειμώνα. Για τη χειμερινή περίοδο, είναι χαρακτηριστικοί εδώ οι καιρικές συνθήκες, η ζεστή θάλασσα και οι χαμηλές τιμές κατοικιών. Μια θορυβώδης νεανική διακοπές είναι συγκεντρωμένη σε Anjuna, οικογένειες με παιδιά επιλέγουν τις ευρύχωρες και ήσυχες παραλίες του Morjim, οι surfers κατευθύνονται προς την παραλία του Palolem.
Εκτός από τη φυσική ποικιλομορφία, η Γκόα είναι έτοιμη να προσφέρει πολλές διασκέδασεις για κάθε γούστο: εκδρομές στους αρχαίους ναούς, ταξίδια σε καταρράκτες, βόλτες στις νυχτερινές αγορές και πολλά άλλα!
Pattaya, Ταϊλάνδη

Πιο λανθασμένα το αποκαλούν Pattaya το κέντρο του θορύβου και της ακολασίας, και θα είναι λάθος, καθώς αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο θέρετρο της Ταϊλάνδης μπορεί να είναι ιδανικό για ήσυχες οικογενειακές διακοπές. Ψάχνετε για διασκέδαση τουριστών ιδανικό δεν είναι απαιτητική διαφήμιση Wolking Street, πλούσια σε μια ποικιλία από παρουσιάσεις, go-go μπαρ και αίθουσες μασάζ. Εκείνοι που θέλουν να χαλαρώσουν τελείως διαφορετικά, αξίζει να δίνετε προσοχή στην περιοχή της παραλίας Wongamat με μια καλή θάλασσα, ή Jomtien, όπου expats προτιμούν να εγκατασταθούν.

Ως ψυχαγωγία, μην ξεχνάτε την ευχαρίστηση να επισκεφθείτε το περίφημο πάρκο Nong Nuch, να θαυμάσετε την ομορφιά του ναού της αλήθειας, να χτιστεί από ξύλο χωρίς τη βοήθεια νυχιών και να απολαύσετε την θέα του κόλπου της Ταϊλάνδης από το ύψος του λόφου το μεγάλο Βούδα.

Sihanoukville, Καμπότζη
Το Sihanoukville βρίσκεται στην ακτογραμμή, εξασφαλίζοντας την κατάσταση του μοναδικού θαλάσσιου θέρετρου της Καμπότζης. Το θέρετρο διακρίνεται από ένα μικρό αριθμό παραθεριστών, ποιοτικές παραλίες, ευχάριστες τιμές και εξυπηρέτηση. Εδώ θα απολαύσετε την ατμόσφαιρα χαλάρωσης και επαρχίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Σιχάνουκβιλ είναι ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών από τη Ρωσία και, κατά συνέπεια, μια αρκετά εκτεταμένη ρωσική συγκέντρωση.

Γρήγορη αναζήτηση
Κατηγορίες και Δημοσιεύσεις
Ταξίδια και φαγητό 3