Najlepšie strediská v Ázii 22/12/2017


Najlepšie strediská v Ázii

Zimné obdobie nie je pre každého, kto si zaslúži, najmä ak si zaslúžená dovolenka pripadne na tieto tri mesiace. V tomto prípade musíte rýchlo zmeniť polohu. Pre tých, ktorí chcú uniknúť zo zimy na južné brehy pod palmami a slnkom - náš výber stredísk v Ázii, ktoré stoja za to si vybrať na dovolenku v zime.

Srí Lanka

V moslimskej viere existuje tvrdenie, že na Srí Lanke bola rajská záhrada. Tí, ktorí tu boli aspoň raz, bude ťažké túto myšlienku vyvrátiť. Úžasné pláže, azúrové more a bohatý podmorský svet budú dobrým popisom nebeského rohu. K prírodnej rozmanitosti stojí za to pridať zaujímavé pamiatky a exotickú kuchyňu regiónu.

Milovníci ocenia romantický Benton, rodiny s deťmi - Beruwela s dobrým pobrežím, milovníci jazdy na vlnách poteší Hikkaduwa alebo Koggala. Tu je zábava pre každého: od plážových dovoleniek, až po jazdu na slonoch, prechádzky čajovými plantážami a štúdium starovekých chrámov.
Bali, Indonézia

Pre Bali, sláva jedného z najkrajších letovísk s nezabudnuteľnou krajinou, lacné bývanie, zaujímavé pamiatky a zábava zábava je stanovená. Zimné mesiace na Bali sú považované za mimo sezónu, pretože počas tohto obdobia sa tropické dažde vyskytujú častejšie ako v ostatných mesiacoch. To však nenarúša vzrušujúce výlety a kúpanie.

Surferi z celého sveta sa snažia na Bali v zime, keď stredisko má najlepšie vlny.
Goa, India

Goa je veľmi obľúbeným miestom pre zimovanie. Pre zimné obdobie sú tu charakteristické bezmračné počasie, teplé more a nízke ceny domov. Hlučný sviatok mládeže sa sústreďuje v Anjuni, rodiny s deťmi si vyberajú priestranné a pokojné pláže Morjim, surferi smerujú na pláž Palolem.
Okrem prírodnej rozmanitosti je Goa pripravená ponúknuť veľa zábavy pre každý vkus: výlety do starobylých chrámov, výlety do vodopádov, prechádzky v nočných trhoch a oveľa viac!
Pattaya, Thajsko

Najviac mylne volať Pattaya centrum hluku a zhýralosti, a bude zle, pretože to svetlé a farebné letovisko Thajska môže byť ideálny pre pokojnú rodinnú dovolenku. Hľadáte zábavu turistov ideálne nie je náročná reklama Wolking Street, bohaté na rôzne show, go-go bary a masážne salóny. Tí, ktorí chcú relaxovať úplne inak, stojí za to venovať pozornosť oblasti Wongamat pláže s dobrým morom, alebo Jomtien, kde expats radšej usadiť.

Ako zábava, nepopierajte si potešenie z návštevy slávneho Nong Nuch Parku, obdivujte krásu chrámu pravdy, postaveného z dreva bez pomoci nechtov a vychutnajte si výhľad na Thajský záliv z výšky kopca. Veľký Budha.

Sihanoukville, Kambodža
Sihanoukville sa nachádza na morskom pobreží a zabezpečuje štatút jediného letoviska Kambodže. Stredisko sa vyznačuje malým počtom turistov, kvalitnými plážami, príjemnými cenami a službami. Tu si vychutnáte atmosféru relaxácie a provincie. Charakteristickým rysom Sihanoukville je veľké množstvo prisťahovalcov z Ruska, a teda pomerne rozsiahle ruské stretnutie.

Rýchle vyhľadávanie
Kategórie a príspevky
Cestovanie a jedlo 3
Populárne príspevky