De beste feriestedene i Asia 22/12/2017


De beste feriestedene i Asia

Vinterperioden er ikke til alles smak, spesielt hvis den fortjente ferien faller på disse tre månedene. I dette tilfellet må du raskt endre plasseringen. For de som ønsker å flykte fra vinteren til den sørlige kysten under palmer og solen - vårt utvalg av feriesteder i Asia som er verdt å velge for en ferie om vinteren.

Sri Lanka

I muslimske tro er det et krav om at det var en Edens hage i Sri Lanka. De som har vært her minst en gang, vil det være vanskelig å motbevise denne ideen. Fantastiske strender, azurblå hav og en rik undervannsverden vil være en god beskrivelse for et himmelsk hjørne. Til det naturlige mangfoldet er det verdt å legge til interessante severdigheter og eksotiske retter i regionen.

Lovers vil sette pris på den romantiske Benton, familier med barn - Beruwela med en god kyst, elskere av ridning på bølgene vil glede seg over Hikkaduwa eller Koggala. Her er det underholdning for alle: fra strandferier, elefantridning, går gjennom teplantasjer og studiet av gamle templer.
Bali, Indonesia

For Bali er herligheten til en av de vakreste feriestedene med minneverdige landskap, billig bolig, interessante severdigheter og morsomt tidsfordriv løst. Vintermånedene på Bali regnes som en lavsesong, da det i denne perioden skjer tropiske regner oftere enn i de resterende månedene. Dette forstyrrer imidlertid ikke spennende turer og bading.

Surfers fra hele verden strever på Bali om vinteren, når anlegget har de beste bølgene.
Goa, India

Goa er et veldig populært sted for vintering. For vinterperioden er det skyfri vær, varmt hav og lave boligpriser karakteristiske her. En støyende ungdomsferie er konsentrert i Anjuna, familier med barn velger de romslige og rolige strendene i Morjim, surfere er rettet til stranden i Palolem.
I tillegg til naturlig mangfold, er Goa klar til å tilby mye underholdning for enhver smak: utflukter til gamle templer, turer til fosser, turer i nattmarkeder og mye mer!
Pattaya, Thailand

De fleste feilaktig ringer Pattaya midtpunktet av støy og debauchery, og vil gå galt, da dette lyse og fargerike feriestedet Thailand kan være ideelt for en rolig familieferie. Leter du etter morsomme turister, er ideell ikke krevende reklame Wolking Street, rik på en rekke utstillinger, go-go barer og massasjer. De som ønsker å slappe av helt annerledes, er det verdt å ta hensyn til området Wongamat strand med et godt hav, eller Jomtien, hvor expats foretrekker å bosette seg.

Som underholdning, nekter du ikke å være fornøyd med å besøke den berømte Nong Nuch Park, beundre sannhetens tempel, bygget av tre uten hjelp av negler og nyt utsikten over Thailands bugt fra høyden på bakken av Den store Buddha.

Sihanoukville, Kambodsja
Sihanoukville ligger på sjøkanten, og sikrer statusen til det eneste sjøanlegget i Kambodsja. Anlegget preges av et lite antall ferierende, kvalitetsstrender, hyggelige priser og service. Her vil du nyte atmosfæren av avslapning og provinsialitet. Et særegent trekk ved Sihanoukville er et stort antall innvandrere fra Russland, og dermed en ganske omfattende russisk sammenkomst.

Hurtigsøk
Kategorier og innlegg
Reise og mat 3
Populære innlegg