De beste resorts in Azië 22/12/2017


De beste resorts in Azië

De winterperiode is niet voor iedereen geschikt, vooral als de verdiende vakantie op deze drie maanden valt. In dit geval moet u de locatie snel wijzigen. Voor degenen die willen ontsnappen uit de winter naar de zuidelijke kusten onder de palmbomen en de zon - onze selectie van resorts in Azië die de moeite waard zijn om te kiezen voor een vakantie in de winter.

Sri Lanka

In islamitische overtuigingen is er een claim dat er een tuin van Eden in Sri Lanka was. Degenen die hier minstens één keer geweest zijn, het zal moeilijk zijn om dit idee te weerleggen. Verbazingwekkende stranden, de azuurblauwe zee en een rijke onderwaterwereld zullen een goede beschrijving zijn voor een hemelse hoek. Voor de natuurlijke diversiteit is het de moeite waard om interessante bezienswaardigheden en exotische gerechten uit de regio toe te voegen.

Liefhebbers zullen de romantische Benton waarderen, gezinnen met kinderen - Beruwela met een goede kust, liefhebbers van rijden op de golven zullen blij zijn met Hikkaduwa of Koggala. Hier is entertainment voor iedereen: van strandvakanties tot olifantrijden, wandelingen door theeplantages en de studie van oude tempels.
Bali, Indonesië

Voor Bali is de glorie van een van de mooiste resorts met gedenkwaardige landschappen, goedkope woningen, interessante bezienswaardigheden en leuke bezigheden vast. De wintermaanden op Bali worden als laagseizoen beschouwd, omdat tropische regens in deze periode vaker voorkomen dan in de resterende maanden. Dit bemoeit zich echter niet met spannende uitstapjes en baden.

Surfers van over de hele wereld streven naar Bali in de winter, wanneer het resort de beste golven heeft.
Goa, India

Goa is een zeer populaire plek voor overwintering. Voor de winterperiode zijn wolkenloos weer, warme zee en lage huizenprijzen hier karakteristiek. Een lawaaierige jeugdvakantie is geconcentreerd in Anjuna, gezinnen met kinderen kiezen voor de ruime en rustige stranden van Morjim, surfers worden naar het strand van Palolem geleid.
Naast de natuurlijke diversiteit, is Goa klaar om veel entertainment te bieden voor elke smaak: excursies naar oude tempels, uitstapjes naar watervallen, wandelingen in avondmarkten en nog veel meer!
Pattaya, Thailand

De meesten noemen Pattaya ongetwijfeld het centrum van lawaai en losbandigheid, en zullen het bij het verkeerde eind hebben, aangezien dit heldere en kleurrijke resort van Thailand ideaal kan zijn voor een rustige familievakantie. Op zoek naar leuke toeristen ideaal is niet veeleisende reclame Wolking Street, rijk aan een verscheidenheid aan shows, go-go bars en massagesalons. Degenen die volledig anders willen ontspannen, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan het gebied van het strand van Wongamat met een goede zee, of Jomtien, waar expats zich liever vestigen.

Vermaak u als entertainment niet voor het plezier van een bezoek aan het beroemde Nong Nuch Park, bewonder de schoonheid van de Tempel van Waarheid, gebouwd van hout zonder de hulp van spijkers en geniet van het uitzicht op de Golf van Thailand vanaf de hoogte van de heuvel van de grote boeddha.

Sihanoukville, Cambodja
Sihanoukville ligt aan de kust en verzekert de status van het enige zeegebied van Cambodja. Het resort onderscheidt zich door een klein aantal vakantiegangers, kwaliteitsstranden, aangename prijzen en service. Hier zult u genieten van de sfeer van ontspanning en provincialiteit. Een onderscheidend kenmerk van Sihanoukville is een groot aantal immigranten uit Rusland en dienovereenkomstig een tamelijk uitgebreide Russische bijeenkomst.

Snel zoeken
Categorieën en berichten
Reizen en eten 3
Populaire berichten