De bästa orterna i Asien 22/12/2017


De bästa orterna i Asien

Vinterperioden är inte till alles tycke, speciellt om den förtjänade semestern faller på dessa tre månader. I det här fallet måste du snabbt ändra platsen. För dem som vill fly från vinter till södra kusten under palmerna och solen - vårt urval av orter i Asien som är värda att välja en semester på vintern.

Sri Lanka

I muslimska övertygelser finns det ett påstående att det fanns en ägargård i Sri Lanka. De som har varit här minst en gång kommer det vara svårt att motbevisa denna idé. Fantastiska stränder, azurblå hav och en rik undervattensvärld kommer att vara en bra beskrivning för ett himmelskt hörn. Till den naturliga mångfalden är det värt att lägga till intressanta sevärdheter och exotiska rätter i regionen.

Älskare kommer att uppskatta den romantiska Benton, familjer med barn - Beruwela med en bra kust, älskare av ridning på vågorna kommer att glädjas av Hikkaduwa eller Koggala. Här finns underhållning för alla: från strandlov, elefantridning, promenader genom teplantager och studier av antika tempel.
Bali, Indonesien

För Bali är härligheten till en av de vackraste orterna med minnesvärda landskap, billigt boende, intressanta sevärdheter och roligt tidsfördriv. Vintermånaderna på Bali anses vara en lågsäsong, eftersom under denna period händer tropiska regn oftare än under de återstående månaderna. Detta påverkar emellertid inte spännande resor och badning.

Surfers från hela världen strävar på Bali på vintern, när orten har de bästa vågorna.
Goa, Indien

Goa är en mycket populär plats för vintern. För vinterperioden är det molnigt väder, varmt hav och låga huspriser karakteristiska här. En högljudd ungdomsresa är koncentrerad till Anjuna, familjer med barn väljer de rymliga och lugna stränderna Morjim, surfare riktas till stranden i Palolem.
Förutom den naturliga mångfalden är Goa redo att erbjuda mycket underhållning för alla smaker: utflykter till gamla tempel, vandringsturer, promenader på nattmarknader och mycket mer!
Pattaya, Thailand

De flesta felaktigt uppmanar Pattaya till centrum för ljud och debauchery, och kommer att vara fel, eftersom denna ljusa och färgglada semesterort i Thailand kan vara perfekt för en lugn familjesemester. Letar du efter roliga turister ideal är inte krävande reklam Wolking Street, rik på en mängd olika shower, go-go barer och massage parlor. De som vill koppla av helt annorlunda är det värda att uppmärksamma området Wongamat-stranden med ett bra hav eller Jomtien, där expats föredrar att bosätta sig.

Som nöjen förnekar inte dig nöjet att besöka den berömda Nong Nuch Park, beundra sanningenhetens skönhet, byggd av trä utan nagels hjälp och njut av utsikten över Thailands viken från höjden av kullen Big Buddha.

Sihanoukville, Kambodja
Sihanoukville ligger på kusten, vilket säkerställer statusen för den enda kustorten Kambodja. Orten utmärks av ett litet antal semesterfirare, stränder av hög kvalitet, trevliga priser och service. Här kommer du njuta av atmosfären av avkoppling och provinsialitet. Ett särdrag hos Sihanoukville är ett stort antal invandrare från Ryssland och följaktligen en ganska omfattande rysk samling.

Snabbsökning
Kategorier och inlägg
Resor och mat 3
Populära inlägg