Najboljša letovišča v Aziji 22/12/2017


Najboljša letovišča v Aziji

Zimsko obdobje ni všeč vsem, še posebej, če zasluženi počitnice padejo na te tri mesece. V tem primeru morate hitro spremeniti lokacijo. Za tiste, ki želijo pobegniti od zime do južnih obal pod palmami in soncem - naš izbor krajev v Aziji, ki so vredni izbire za počitnice v zimskem času.

Šrilanka

V muslimanskih prepričanjih obstaja trditev, da je na Šrilanki obstajal rajski vrt. Tisti, ki so bili vsaj enkrat tukaj, bo težko ovreči to idejo. Čudovite plaže, modro morje in bogat podvodni svet bodo dober opis za nebeški kotiček. Naravni raznovrstnosti je vredno dodati zanimive znamenitosti in eksotične kuhinje v regiji.

Ljubitelji bodo cenili romantično Benton, družine z otroki - Beruwela z dobro obalo, ljubitelji jahanja na valovih bodo navdušeni nad Hikkaduwa ali Koggala. Tu je zabava za vsakogar: od počitnic na plaži, do jahanja s sloni, sprehodov skozi čajne nasade in preučevanja starih templjev.
Bali, Indonezija

Za Bali je slava enega najlepših letovišč z nepozabnimi pokrajinami, poceni bivališča, zanimive znamenitosti in zabavna zabava fiksna. Zimski meseci na Baliju veljajo za nizko sezono, saj se v tem obdobju tropska dežja pojavljajo pogosteje kot v preostalih mesecih. Vendar pa to ne ovira razburljivih potovanj in kopanja.

Surferji z vsega sveta se na Baliju borijo pozimi, ko ima letovišče najboljše valove.
Goa, Indija

Goa je zelo priljubljen kraj za prezimovanje. Za zimsko obdobje so značilni brezmejno vreme, toplo morje in nizke cene hiš. V Anjuni se skoncentrirajo glasni mladinski prazniki, družine z otroki izberejo prostorne in mirne plaže Morjim, deskarje pa usmerijo na plažo Palolem.
Poleg naravne raznolikosti je Goa pripravljena ponuditi veliko zabave za vsak okus: izlete v starodavne templje, izlete na slapove, sprehode po nočnih tržnicah in še veliko več!
Pattaya, Tajska

Večina zmotno imenuje Pattaya središče hrupa in razuzdanosti, in bo narobe, saj je to svetlo in barvito letovišče na Tajskem idealno za mirne družinske počitnice. Iščete zabavne turiste idealno ni zahtevno oglaševanje Wolking Street, bogata z različnimi oddaje, go-go bari in masažni saloni. Tisti, ki se želijo popolnoma drugače sprostiti, je vredno pozornosti posvetiti plaži Wongamat z dobrim morjem ali Jomtien, kjer se izseljenci raje naselijo.

Kot zabava, ne zanikajte užitek obiskati znameniti park Nong Nuch, občudujte lepoto templja resnice, zgrajene iz lesa brez pomoči žebljev in uživajte v pogledu na Tajski zaliv z višine hriba Veliki Buda.

Sihanoukville, Kambodža
Sihanoukville se nahaja na morski obali in zagotavlja status edinega morskega letovišča Kambodže. Letovišče odlikuje majhno število turistov, kakovostne plaže, ugodne cene in storitve. Tu boste uživali v vzdušju sprostitve in provincialnosti. Posebnost Sihanoukvillea je veliko število priseljencev iz Rusije in s tem precej obsežno rusko druženje.

Hitro iskanje
Kategorije in objave
Potovanja in hrana 3
Priljubljene objave