Cele mai bune stațiuni din Asia 22/12/2017


Cele mai bune stațiuni din Asia

Perioada de iarnă nu-i place tuturor, mai ales dacă vacanța meritată se încadrează în aceste trei luni. În acest caz, trebuie să schimbați rapid locația. Pentru cei care doresc să scape din iarnă până la țărmurile de sud sub palmieri și soare - selecția noastră de stațiuni din Asia care merită să alegi pentru o vacanță în timpul iernii.

Sri Lanka

În credințele musulmane, există o afirmație potrivit căreia a existat o grădină a Edenului în Sri Lanka. Cei care au fost aici cel puțin o dată, va fi dificil să respingă această idee. Plajele uimitoare, marea azurie și o lume bogată subacvatică vor fi o descriere bună pentru un colț ceresc. Pentru diversitatea naturală merită adăugate atracții interesante și bucătăria exotică din regiune.

Iubitorii vor aprecia Benton romantic, familii cu copii - Beruwela cu o coasta buna, iubitorii de echitatie pe valuri vor fi incantati de Hikkaduwa sau Koggala. Aici există divertisment pentru toată lumea: de la vacanțe la plajă, până la călărie de elefanți, plimbări prin plantații de ceai și studiul templelor antice.
Bali, Indonezia

Pentru Bali, gloria uneia dintre cele mai frumoase statiuni cu peisaje memorabile, locuinte ieftine, obiective turistice interesante si distractii este fixa. Lunile de iarnă din Bali sunt considerate un sezon scăzut, deoarece în această perioadă ploile tropicale se întâmplă mai des decât în ​​celelalte luni. Cu toate acestea, acest lucru nu interferează cu excursii și scăldat interesante.

Surferii din întreaga lume se luptă în Bali în timpul iernii, când stațiunea are cele mai bune valuri.
Goa, India

Goa este un loc foarte popular pentru iernare. Pentru perioada de iarnă, vremea clară, marea caldă și prețurile scăzute ale casei sunt caracteristice aici. O vacanță zgomotoasă pentru tineret este concentrată în Anjuna, familii cu copii aleg plajele spațioase și liniștite din Morjim, surferii sunt îndreptați spre plaja din Palolem.
Pe lângă diversitatea naturală, Goa este gata să ofere o mulțime de divertisment pentru fiecare gust: excursii la temple antice, excursii la cascade, plimbări pe piețele de noapte și multe altele!
Pattaya, Thailanda

Cel mai greșit numește Pattaya centrul zgomotului și deznădejdii și va fi greșit, deoarece această stațiune luminoasă și plină de culoare din Thailanda poate fi ideală pentru o vacanță de familie liniștită. Căutând idei de divertisment ideal, nu este nevoie de publicitate Wolking Street, bogat într-o varietate de spectacole, go-go baruri și saloane de masaj. Cei care doresc să se relaxeze cu totul altfel, merită atenția acordată zonei plajelor Wongamat cu o mare bună, sau Jomtien, unde expațiții preferă să se stabilească.

Ca divertisment, nu vă refuzați plăcerea de a vizita faimosul Parc Nong Nuch, admirați frumusețea Templului Adevărului, construită din lemn fără ajutorul unghiilor și bucurați-vă de Golful Thailandei de la înălțimea dealului Marele Buddha.

Sihanoukville, Cambodgia
Sihanoukville este situat pe litoral, asigurând statutul de singura stațiune maritimă din Cambodgia. Stațiunea se distinge printr-un număr mic de turiști, plaje de calitate, prețuri plăcute și servicii. Aici vă veți bucura de atmosfera de relaxare și de provincie. O trăsătură distinctivă a lui Sihanoukville este un număr mare de imigranți din Rusia și, prin urmare, o relație destul de extinsă a Rusiei.

Cautarea rapida
Mesaje populare