Aasian parhaat lomakohteet 22/12/2017


Aasian parhaat lomakohteet

Talvijakso ei ole kaikkien miellyttävä, varsinkin jos ansaittu loma kuuluu näihin kolmeen kuukauteen. Tässä tapauksessa sinun on vaihdettava sijainti nopeasti. Niille, jotka haluavat paeta talvella eteläisille rannoille palmujen ja auringon alla - meidän Aasiassa sijaitsevien lomakohteidemme valinta, joka kannattaa valita lomalle talvella.

Sri Lanka

Muslimi-uskomuksissa on väite, että Sri Lankassa oli Eedenin puutarha. Ne, jotka ovat olleet täällä ainakin kerran, on vaikea kumota tämä ajatus. Hämmästyttävät rannat, taivaansininen meri ja rikas vedenalainen maailma ovat hyvä kuvaus taivaallisesta kulmasta. Luonnon monimuotoisuuteen on syytä lisätä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja alueen eksoottisia ruokia.

Lovers arvostavat romanttista Bentonia, lapsiperheitä - Beruwela, jolla on hyvä rannikko, aaltojen ratsastajat nauttivat Hikkaduwa tai Koggala. Täällä on viihdettä kaikille: rantalomista, norsun ratsastus, kävely istutuksissa ja muinaisen temppelin tutkimus.
Bali, Indonesia

Bali on yksi kauneimmista lomakohteista, joissa on mieleenpainuvia maisemia, edullinen asunto, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja hauskoja harrastuksia. Bali talvikuukausina pidetään sesonkiaikana, sillä tänä aikana trooppiset sateet tapahtuvat useammin kuin muina kuukausina. Tämä ei kuitenkaan häiritse jännittäviä matkoja ja uimista.

Surfers kaikkialta maailmasta pyrkii Balilla talvella, kun lomakeskuksessa on parhaat aallot.
Goa, Intia

Goa on erittäin suosittu talvipaikka. Talvikaudelle on tyypillistä pilvetön sää, lämmin meri ja alhaiset talon hinnat. Meluisa nuorten loma on keskittynyt Anjunaan, lapsiperheet valitsevat Morjimin tilavat ja rauhalliset rannat, surffaajat ohjataan Palolemin rannalle.
Luonnon monimuotoisuuden lisäksi Goa on valmis tarjoamaan paljon viihdettä jokaiseen makuun: retkiä muinaisiin temppeleihin, retkiä vesiputouksiin, kävijöitä yömarkkinoilla ja paljon muuta!
Pattaya, Thaimaa

Useimmat virheellisesti soittaa Pattayaan keskuksen melusta ja hämmennyksestä, ja tulee olemaan väärässä, koska tämä kirkas ja värikäs Thaimaan lomakeskus voi olla ihanteellinen hiljaiseen perhelomailuun. Etsitkö hauskoja turisteja ihanteellinen ei ole vaativa mainonta Wolking Street, runsaasti erilaisia ​​esityksiä, go-go baareja ja hierontapalveluja. Ne, jotka haluavat rentoutua täysin eri tavalla, kannattaa kiinnittää huomiota Wongamat-rannan alueeseen, jossa on hyvä meri, tai Jomtien, jossa expats haluaa asettua.

Koska viihdettä, älä kiellä itseäsi iloa käydä kuuluisassa Nong Nuch Park, ihailla kauneus Temple of Truth, rakennettu puusta ilman kynnet ja nauttia näkymästä Thaimaanlahdelle korkeudesta kukkula Big Buddha.

Sihanoukville, Kambodža
Sihanoukville sijaitsee meren rannalla ja turvaa ainoan Kambodžan merenrannan tilan. Lomakeskuksessa on pieni määrä lomailijoita, laadukkaita rantoja, miellyttäviä hintoja ja palveluita. Täällä voit nauttia rentoutumisen ja maakunnan ilmapiiristä. Sihanoukvillen erottuva piirre on suuri joukko maahanmuuttajia Venäjältä ja siten melko laaja venäläinen yhteenotto.

Pikahaku
Luokat ja viestit
Matkailu ja ruoka 3
Suosittuja viestejä