Nejlepší střediska v Asii 22/12/2017


Nejlepší střediska v Asii

Zimní období není pro každého vhodné, zejména pokud zasloužená dovolená připadá na tyto tři měsíce. V tomto případě musíte rychle změnit umístění. Pro ty, kteří chtějí uniknout ze zimy na jižní břehy pod palmami a sluncem - náš výběr středisek v Asii, které stojí za to si vybrat na dovolenou v zimě.

Srí Lanka

V muslimských přesvědčeních je tvrzení, že na Srí Lance byla zahrada Eden. Ti, kteří zde byli alespoň jednou, bude těžké tuto myšlenku vyvrátit. Úžasné pláže, azurové moře a bohatý podmořský svět budou dobrým popisem nebeského koutku. K přírodní rozmanitosti stojí za to přidat zajímavé památky a exotickou kuchyni regionu.

Milovníci ocení romantický Benton, rodiny s dětmi - Beruwela s dobrým pobřežím, milovníci jízdy na vlnách potěší Hikkaduwa nebo Koggala. Tady je zábava pro každého: od plážových prázdnin, přes jízdu na slonech, procházky po čajových plantážích a studium starověkých chrámů.
Bali, Indonésie

Pro Bali je sláva jednoho z nejkrásnějších středisek s nezapomenutelnou krajinou, levné bydlení, zajímavé památky a zábavná zábava pevná. Zimní měsíce v Bali jsou považovány za mimosezóny, protože během tohoto období se tropické deště dějí častěji než ve zbývajících měsících. To však nenarušuje vzrušující výlety a koupání.

Surfaři z celého světa se snaží na Bali v zimě, kdy resort má nejlepší vlny.
Goa, Indie

Goa je velmi oblíbené místo pro zimování. Pro zimní období jsou zde charakteristické bezmračné počasí, teplé moře a nízké ceny domů. Hlučný svátek mládeže se soustředí v Anjuně, rodiny s dětmi si vyberou prostorné a klidné pláže Morjim, surfaři směřují na pláž Palolem.
Kromě přírodní rozmanitosti, Goa je připraven nabídnout spoustu zábavy pro každý vkus: výlety do starobylých chrámů, výlety do vodopádů, procházky v nočních trzích a mnohem více!
Pattaya, Thajsko

Nejvíce mylně zavolat Pattaya centrum hluku a zhýralosti, a bude špatně, protože to světlé a barevné resort v Thajsku může být ideální pro klidnou rodinnou dovolenou. Hledáte zábavné turisty ideální je nenáročná reklama Wolking Street, bohatý na různé show, go-go bary a masážní salonky. Ti, kteří si chtějí odpočinout úplně jinak, stojí za to věnovat pozornost oblasti Wongamat s dobrým mořem nebo Jomtien, kde se raději usadí expati.

Jako zábava, nenechte se popřít radost z návštěvy slavného Nong Nuch Park, obdivovat krásu chrámu pravdy, postavený ze dřeva bez pomoci nehtů a vychutnat si výhled na záliv Thajska z výšky kopce. Velký Buddha.

Sihanoukville, Kambodža
Sihanoukville se nachází na mořském pobřeží a zajišťuje status jediného přímořského letoviska Kambodže. Středisko se vyznačuje malým počtem turistů, kvalitními plážemi, příjemnými cenami a službami. Zde si vychutnáte atmosféru relaxace a provincie. Charakteristickým rysem Sihanoukville je velké množství přistěhovalců z Ruska, a tedy poměrně rozsáhlá ruská setkání.

Rychlé vyhledávání
Kategorie a příspěvky
Cestování a jídlo 3
Populární příspěvky