Asya'daki en iyi tatil köyleri 22/12/2017


Asya'daki en iyi tatil köyleri

Kış dönemi, özellikle hak ettiği tatil bu üç ay boyunca düşerse, herkesin beğenisine göre değildir. Bu durumda, konumu hızlıca değiştirmeniz gerekir. Kıştan palmiye ağaçlarının ve güneşin altındaki güney kıyılarına kaçmak isteyenler için - Asya'da kışın tatil yapmayı tercih eden tatil köylerimizin seçimi.

Sri Lanka

Müslüman inançlarına göre, Sri Lanka'da bir Cennet Bahçesi olduğuna dair bir iddia var. En az bir kere burada olanlar, bu fikri ispatlamak zor olacak. Muhteşem plajlar, masmavi deniz ve zengin bir sualtı dünyası, cennet gibi bir köşe için iyi bir tanım olacaktır. Doğal çeşitliliğe, bölgenin ilgi çekici manzaralarını ve egzotik mutfağını eklemeye değer.

Aşıklar, romantik Benton'u, çocuklu aileleri takdir edecek - İyi bir sahili olan Beruwela, dalgalara binmeyi sevenler Hikkaduwa veya Koggala tarafından sevineceklerdir. Burada herkes için eğlence var: plaj tatillerinden fil sürme, çay tarlaları ve antik tapınak çalışmaları.
bali, Endonezya

Bali için, unutulmaz manzaralar, ucuz konutlar, ilginç yerler ve eğlenceli eğlence olanakları ile en güzel tatil yerlerinden birinin görkemi sabittir. Bali'de kış ayları düşük bir mevsim olarak kabul edilir, çünkü bu dönemde tropik yağışlar diğer aylara göre daha sık görülür. Ancak, bu heyecan verici gezilere ve banyolara karışmaz.

Dünyanın dört bir yanından gelen sörfçüler, kışın en iyi dalgalara sahip olan Bali'de çabalıyor.
Goa, Hindistan

Goa kışlama için çok popüler bir yer. Kış dönemi için bulutsuz hava, ılık deniz ve düşük ev fiyatları burada karakteristiktir. Gürültülü bir gençlik tatili Anjuna'da yoğunlaşmıştır, çocuklu aileler Morjim'in geniş ve sakin plajlarını seçmekte, sörfçüler Palolem plajına yönlendirilmektedir.
Doğal çeşitliliğin yanı sıra, Goa her zevke uygun eğlence sunmaya hazır: antik tapınaklara geziler, şelalelere geziler, gece pazarlarında yürüyüşler ve daha fazlası!
Pattaya, Tayland

Yanlışlıkla Pattaya'yı gürültü ve sefahat merkezi olarak adlandırın ve bu aydınlık ve renkli Tayland tatil beldesi sessiz bir aile tatili için ideal olabileceğinden yanlış olacaktır. Eğlence arayan turistler için ideal olan, çeşitli gösteriler, go-go barlar ve masaj salonları bakımından zengin olan Wolking Caddesi'nde reklam talep etmiyor. Tamamen farklı bir şekilde dinlenmek isteyenler, iyi bir denizle Wongamat plajına veya gurbetçilerin yerleşmeyi tercih ettiği Jomtien bölgesine dikkat etmeye değer.

Eğlence olarak, ünlü Nong Nuch Park'ı ziyaret etmenin zevkini inkar etmeyin, çivi yardımı olmadan ahşaptan yapılmış Gerçeği Tapınağı'nın güzelliğine hayran kalın ve tepenin zirvesinden Tayland Körfezi manzarasının tadını çıkarın Büyük Buda.

Sihanoukville, Kamboçya
Sihanoukville, sahil üzerinde yer almakta olup Kamboçya'daki tek deniz beldesinin durumunu korumaktadır. Tatil beldesi az sayıda tatilciler, kaliteli plajlar, uygun fiyat ve hizmet ile öne çıkıyor. Burada rahatlama ve il atmosferi keyfine varacaksınız. Sihanoukville'in ayırt edici bir özelliği, Rusya'dan gelen çok sayıda göçmen ve buna bağlı olarak oldukça geniş bir Rus buluşması.

Hızlı Arama
Kategoriler ve Mesajlar
Seyahat ve Yemek 3
Popüler Gönderiler