Labākie kūrorti Āzijā 22/12/2017


Labākie kūrorti Āzijā

Ziemas periods nav katram patīkams, īpaši, ja pelnītais atvaļinājums attiecas uz šiem trim mēnešiem. Šādā gadījumā ir ātri jāmaina atrašanās vieta. Tiem, kas vēlas aizbēgt no ziemas uz dienvidu krastiem zem palmām un saules - mūsu Āzijas kūrortu izvēle, kas ir vērts izvēlēties atpūtu ziemā.

Šrilanka

Musulmaņu uzskatos ir apgalvojums, ka Šrilankā bija Ēdenes dārzs. Tie, kas šeit bijuši vismaz vienreiz, būs grūti atspēkot šo ideju. Pārsteidzošas pludmales, debeszils jūra un bagāta zemūdens pasaule būs labs debesu stūra apraksts. Dabas daudzveidībai ir vērts pievienot interesantus reģiona apskates objektus un eksotiskus ēdienus.

Mīļotāji novērtēs romantisko Bentonu, ģimenēm ar bērniem - Beruwela ar labu piekrasti, mīļotājiem braukšanai pa viļņiem iepriecinās Hikkaduwa vai Koggala. Šeit ir izklaide ikvienam: no pludmales brīvdienām, ziloņu izjādes, pastaigas pa tējas plantācijām un seno tempļu izpēte.
Bali, Indonēzija

Bali ir nostiprināta viena no skaistākajām kūrortām ar neaizmirstamu ainavu, lēti mājokļi, interesanti apskates objekti un jautra laika pavadīšana. Bali ziemas mēnešus uzskata par zemu sezonu, jo šajā laikā tropu lietus notiek biežāk nekā pārējos mēnešos. Tomēr tas netraucē aizraujošus braucienus un peldēšanos.

Sērfotāji no visas pasaules Bali cenšas ziemā, kad kūrortā ir labākie viļņi.
Goa, Indija

Goa ir ļoti populāra vieta ziemošanai. Ziemas periodā šeit ir raksturīgi mākoņaini laika apstākļi, silta jūra un zemas mājokļu cenas. Trokšņainas jauniešu brīvdienas ir koncentrētas Anjunā, ģimenes ar bērniem izvēlas plašas un mierīgas Morjimas pludmales, sērfotāji ir vērsti uz Palolemas pludmali.
Papildus dabas daudzveidībai Goa ir gatava piedāvāt daudz izklaides katrai gaumei: ekskursijas uz seniem tempļiem, braucieni uz ūdenskritumiem, pastaigas nakts tirgos un vēl daudz vairāk!
Pattaya, Taizeme

Lielākā daļa kļūdaini izsauc Pattaju par trokšņa un nežēlības centru, un būs nepareizi, jo šis spilgtais un krāsains Taizemes kūrorts var būt ideāls klusai ģimenes atpūtai. Meklējat interesantus tūristus, ideāls nav prasīga reklāma Wolking ielā, kas bagāta ar dažādām izstādēm, go-go bāriem un masāžas saloniem. Tie, kas vēlas atpūsties pilnīgi citādi, ir vērts pievērst uzmanību Wongamat pludmales teritorijai ar labu jūru vai Jomtien, kur expats dod priekšroku.

Kā izklaide, neaizmirstiet sevi baudīt, apmeklējot slaveno Nong Nuch parku, apbrīnot patiesības tempļa skaistumu, kas būvēts no koka bez nagiem un izbaudiet skatu uz Taizemes līci no augstuma kalna. Big Buddha.

Sihanoukvila, Kambodža
Sihanoukville atrodas jūras krastā, nodrošinot vienīgā Kambodžas jūras kūrorta statusu. Kūrortu raksturo neliels atpūtnieku skaits, kvalitatīvas pludmales, patīkamas cenas un serviss. Šeit jūs izbaudīsiet relaksācijas un provinces atmosfēru. Sihanoukvila īpatnība ir liels imigrantu skaits no Krievijas un attiecīgi diezgan plašs Krievijas pulcēšanās.

Ātra meklēšana
Kategorijas un amata vietas
Ceļojumi un pārtika 3