Кращі курорти Азії 22/12/2017


Кращі курорти Азії

Зимовий період не всім подобається, особливо якщо заслужений відпочинок потрапляє на ці три місяці. У цьому випадку потрібно швидко змінити розташування. Для тих, хто хоче втекти від зими до південних берегів під пальмами і сонцем - наш вибір курортів в Азії, які варто вибрати для відпочинку взимку.

Шрі Ланка

У мусульманських віруваннях є твердження, що в Шрі-Ланці існував Едемський сад. Ті, хто був тут хоча б один раз, буде важко спростувати цю ідею. Дивовижні пляжі, блакитне море і багатий підводний світ будуть хорошим описом для небесного куточка. До природного різноманіття варто додати цікаві пам'ятки і екзотичну кухню регіону.

Любителі по достоїнству оцінять романтичний Бентон, сім'ї з дітьми - Берувела з гарним узбережжям, любителям катання на хвилях буде захоплений Хіккадува або Коггала. Тут є розвага для всіх: від пляжного відпочинку, до катання на слонах, прогулянок по чайних плантаціях і вивчення стародавніх храмів.
Балі, Індонезія

Для Балі фіксується слава одного з найкрасивіших курортів з пам'ятними пейзажами, недороге житло, цікаві пам'ятки та веселе проведення часу. Зимові місяці на Балі вважаються низьким сезоном, тому що в цей період частіше трапляються тропічні дощі, ніж у інші місяці. Однак це не заважає захоплюючим поїздкам і купанням.

Серфери з усього світу прагнуть на Балі взимку, коли курорт має найкращі хвилі.
Гоа, Індія

Гоа є дуже популярним місцем для зимівлі. Для зимового періоду характерні безхмарне погода, тепле море і низькі ціни на житло. У Анжуні сконцентровано шумне молодіжне свято, сім'ї з дітьми вибирають просторі та спокійні пляжі Морджима, серферів направляють на пляж Палолем.
Окрім природного різноманіття, Гоа готовий запропонувати численні розваги на будь-який смак: екскурсії по стародавніх храмів, поїздки на водоспади, прогулянки на нічних ринках та багато іншого!
Паттайя, Таїланд

Більшість помилково називають Паттайю центром шуму і розпусти, і буде неправильно, так як цей яскравий і барвистий курорт Таїланду може бути ідеальним для тихого сімейного відпочинку. Шукати цікавих туристів ідеально не вимагає реклами Wolking Street, багатих різноманітними шоу, go-go барами і масажними салонами. Тим, хто хоче розслабитися зовсім інакше, варто звернути увагу на район пляжу Вонгамат з гарним морем, або Джомтьен, де експати вважають за краще оселитися.

Як розваги, не відмовляйте собі в задоволенні відвідати знаменитий парк Нонг Нуч, помилуватися красою Храму Правди, побудованим з дерева без допомоги нігтів і насолоджуватися видом на Таїландську затоку з висоти пагорба Великий Будда.

Сіануквіль, Камбоджа
Sihanoukville розташований на березі моря, забезпечуючи статус єдиного морського курорту Камбоджі. Курорт відрізняє невелика кількість відпочиваючих, якісні пляжі, приємні ціни та сервіс. Тут ви будете насолоджуватися атмосферою відпочинку і провінційності. Відмінною рисою Сіануквіля є велика кількість іммігрантів з Росії і, відповідно, досить великі російські збори.

Швидкий пошук
Категорії та повідомлення
Подорожі та харчування 3
Популярні повідомлення