Как да печелите пари, докато пътувате 22/12/2017


Как да печелите пари, докато пътувате

Днес в интернет ще откриете много истории за хора, които пътуват с години и в същото време печелят добри пари. Тя може да бъде на свободна практика, живеещи на отдалечени острови, опитни програмисти, които се занимават с любим бизнес на брега на топлото море и просто мистериозни хора, които твърдят, че не могат да печелят нищо. Тя вдъхновява и в същото време разстройва, тъй като е просто невъзможно да се правят глобални планове за малка месечна ваканция. Но, както знаете, за тези, които се стремят, няма нищо невъзможно. Предлагаме на Вашето внимание няколко приятни и неуморни начина да печелите пари по време на пътуване.

1. Отдаване под наем на къща

Най-често по време на отпътуването, вашите апартаменти и къщи са празни, без да се прави добро. Отдайте под наем на приятели или добри приятели чрез социалните мрежи или използвайте един от международните сайтове за доставка на недвижими имоти. Вие почивате - къщата ви "работи".


2. Вземете вашите приятели

Ако възнамерявате да пътувате с личен автомобил, регистрирайте се на мястото за търсене на пътници и по този начин покрийте разходите за гориво. В наше време това е доста безопасен процес: на сайтовете можете да видите информация за колегите, техните снимки, да прочетете отзиви на други шофьори. Това е най-изгодно да се търси компания в дълги разстояния пътувания (от 200 до 500 км) - най-вероятно ще почти напълно покриване на разходите за бензин.

3. Доставка на пратки или важни документи

Веднага след като се определят датите на пътуване, опитайте на себе си ролята на истински куриер. Можете да спечелите доста добре, като изпратите пакет или закупите стоки в чужбина по поръчка. Намерете подходяща "задача" може да бъде на специализирани сайтове. Там съдържанието на парцела е посочено в описанието. Освен това правилата постановяват, че парцелът не трябва да бъде опакован (за да се предотврати незаконен транспорт). Така, след като събра няколко поръчки, можете да направите добри пари.

4. свободна практика

Постоянното безделие не е за всеки. Защо скучно без урок, ако в наше време офисът може да се организира навсякъде, където има интернет и лаптоп. Писане на текстове и преводи, пренаписване, управление на платени сметки и администриране на тематични групи в социални мрежи, администриране на онлайн магазини и много други - всички тези класове могат да станат добра финансова помощ по време на празниците.

5. Да показват творчеството

Не всеки знае, че в Азия европейците със светла кожа все още са новост. Така някои туристи по време на пътуване до Индия успяват да участват в екстри по време на заснемането на филми в Боливуд. Можете да спечелите и просто да седнете с сериозно лице на една от професионалните конференции в Китай (смята се, че това увеличава престижа на събитието). Можете да разберете за такива свободни места в туристически форуми или просто да поговорите с местен таксиметров шофьор или приятелско момиче на рецепцията.
6. Вземете доказателствената активност

Грешките в чуждото меню отдавна са станали меми и малко хора са изненадани.
Вместо да се смеете на странен превод от Интернет, предлагайте услугите си като коректор и дори автор за писане на грамотно меню. Няма да печелите много, но можете да разчитате на безплатен обяд или вечеря.

7. Настаняване на снимки от пътувания

Можете да печелите пари след пътуването, анализирайки множество снимки от пътуването. Чувствайте се свободни да добавите най-привлекателните снимки към различни фото рамки. В същото време не е необходима професионална техника - много модерни смартфони правят отлични снимки.

Бързо търсене
Категории и постове
Пътуване и храна 3
Популярни публикации