Jak vydělat peníze při cestování 22/12/2017


Jak vydělat peníze při cestování

Dnes na internetu najdete spoustu příběhů o lidech, kteří cestují roky a zároveň vydělávají dobré peníze. To může být svobodná povolání žijící na vzdálených ostrovech, zkušené programátory, kteří se zabývají oblíbeným podnikáním na březích teplého moře a prostě tajemnými lidmi, kteří tvrdí, že nemohou nic vydělat. To inspiruje a zároveň rozrušuje, protože je prostě nemožné udělat globální plány pro malou měsíční dovolenou. Ale, jak víte, pro ty, kteří touží, není nic nemožné. Přinášíme vám k sobě několik příjemných a neúnavných způsobů, jak vydělat peníze při cestování.

1. Pronájem domu k pronájmu

Nejčastěji během odjezdu jsou vaše apartmány a domy prázdné, nedělá nic dobrého. Pronajměte si ubytování přátelům nebo dobrým přátelům prostřednictvím sociálních sítí nebo použijte některou z mezinárodních lokalit pro doručování nemovitostí. Zbytek - váš dům "funguje".


2. Získejte své spolucestující

Pokud máte v plánu cestovat soukromým autem, zaregistrujte se na místě hledání pro spolucestující a tím pokryjte náklady na palivo. V naší době je to docela bezpečný proces: na stránkách můžete vidět informace o spolucestujících, jejich fotografie, přečíst recenze ostatních řidičů. Je nejziskovější hledat společnost na dálkových cestách (od 200 do 500 km) - s největší pravděpodobností téměř zcela pokryjete náklady na benzín.

3. Dodání balíků nebo důležitých dokumentů

Jakmile jsou stanovena data cesty, vyzkoušejte si roli skutečného kurýra. Můžete si docela dobře vydělat zasláním zásilky nebo nákupem zboží v zahraničí na objednávku. Najít vhodný "úkol" může být na specializovaných stránkách. Zde je obsah popisu uveden v popisu. Pravidla navíc stanoví, že zásilka by neměla být zabalena (aby se zabránilo nelegální přepravě). Po vyzvednutí několika objednávek tak můžete vydělat peníze.

4. Nezávislý

Neustálá nečinnost není pro každého sympatická. Proč nudit bez lekce, pokud v naší době může být kancelář organizována kdekoli je internet a notebook. Psaní textů a překladů, přepisování, správa placených účtů a správa tematických skupin v sociálních sítích, správa internetových obchodů a mnoho dalšího - všechny tyto kurzy se mohou stát dobrou finanční podporou během prázdnin.

5. Ukázat kreativitu

Ne každý ví, že v Asii jsou Evropané poctivé pleti stále novinkou. Někteří turisté během výletu do Indie se tak mohou podílet na komparech během natáčení filmů v Bollywoodu. Můžete si vydělat a jen sedět s vážnou tváří na jedné z odborných konferencí v Číně (to je věřil, že to zvyšuje prestiž akce). O těchto volných pracovních místech se můžete dozvědět na turistických fórech nebo jen na recepci s místním taxikářem nebo přátelskou dívkou.
6. Zapojte se do činnosti korektury

Chyby v cizím menu se dlouho staly memy a jen málo lidí je překvapeno.
Namísto smíchu s podivným překladem z internetu nabízejte své služby jako korektor a dokonce i autor pro psaní gramotného menu. Nebudete vydělávat moc, ale můžete se spolehnout na bezplatný oběd nebo večeři.

7. Umístění fotografií z cest

Můžete vydělávat peníze po cestě, analyzovat četné fotografie z cesty. Neváhejte přidat nejatraktivnější obrázky do různých fotorámečků. Zároveň není třeba profesionální techniky - mnoho moderních smartphonů dělá vynikající snímky.

Rychlé vyhledávání
Kategorie a příspěvky
Cestování a jídlo 3
Populární příspěvky