Hoe om geld te verdienen tijdens het reizen 22/12/2017


Hoe om geld te verdienen tijdens het reizen

Tegenwoordig vindt u op internet veel verhalen over mensen die jaren reizen en tegelijkertijd goed geld verdienen. Het kunnen freelancers zijn die op verre eilanden wonen, ervaren programmeurs die zich bezighouden met een favoriet bedrijf aan de oevers van de warme zee en gewoon mysterieuze mensen die beweren dat ze niets kunnen verdienen. Het inspireert en verstoort tegelijkertijd, omdat het simpelweg onmogelijk is om globale plannen te maken voor een kleine maandelijkse vakantie. Maar zoals u weet, is voor hen die ernaar streven niets onmogelijks. We brengen een aantal aangename en onvermoeibare manieren onder de aandacht om tijdens het reizen geld te verdienen.

1. Het huren van een huis te huur

Meestal tijdens het vertrek, uw appartementen en huizen zijn leeg, niet goed. Huur accommodatie aan vrienden of goede vrienden via sociale netwerken of gebruik een van de internationale sites voor de levering van onroerend goed. Je rust - je huis "werkt".


2. Haal je medereizigers

Als u van plan bent om met een privéauto te reizen, registreer u dan op de site voor het zoeken naar medereizigers en dekt zo de brandstofkosten. In onze tijd is dit een vrij veilig proces: op de sites kunt u informatie bekijken over medereizigers, hun foto's, beoordelingen lezen van andere chauffeurs. Het is het meest winstgevend om te zoeken naar een bedrijf op lange afstanden (van 200 tot 500 km) - waarschijnlijk zult u de kosten van benzine bijna volledig dekken.

3. Levering van pakjes of belangrijke documenten

Zodra de reisdata zijn vastgesteld, probeer je de rol van een echte koerier uit. Je kunt best goed verdienen door een pakket te verzenden of goederen in het buitenland op bestelling te kopen. Vind een geschikte "taak" kan op gespecialiseerde sites. Daar wordt de inhoud van het pakket aangegeven in de beschrijving. Bovendien bepalen de regels dat het pakket niet moet worden ingepakt (om illegaal transport te voorkomen). Dus, na het verzamelen van verschillende bestellingen, kunt u goed geld verdienen.

4. Freelance

Constant nietsdoen is niet voor iedereen geschikt. Waarom verveeld zonder een les, als in onze tijd het kantoor kan worden georganiseerd waar er internet en laptop is. Tekst schrijven en vertalen, herschrijven, betaalde accounts beheren en thematische groepen beheren in sociale netwerken, online winkels beheren en nog veel meer - al deze lessen kunnen tijdens de vakantie een goed financieel hulpmiddel worden.

5. Om creativiteit te tonen

Niet iedereen weet dat in Europa Europeanen met een lichte huid nog steeds een novum zijn. Sommige toeristen tijdens een reis naar India slagen erin deel te nemen aan extra's tijdens het filmen van films in Bollywood. Je kunt verdienen en zomaar met een serieus gezicht zitten tijdens een van de professionele conferenties in China (het wordt geloofd dat dit het prestige van het evenement verhoogt). U kunt meer te weten komen over dergelijke vacatures in toeristische fora of gewoon praten met een lokale taxichauffeur of een vriendelijk meisje bij de receptie.
6. Neem de proefleesactiviteit op

Fouten in het buitenlandse menu zijn lang memes geworden en maar weinig mensen zijn verrast.
In plaats van te lachen om een ​​vreemde vertaling van het internet, biedt u uw diensten aan als proeflezer en zelfs als auteur voor het schrijven van een geletterd menu. Je zult niet veel verdienen, maar je kunt rekenen op een gratis lunch of diner.

7. Accommodatie van foto's van reizen

Je kunt na de reis geld verdienen door verschillende foto's van de reis te analyseren. Voeg gerust de meest aantrekkelijke foto's toe aan verschillende fotolijsten. Tegelijkertijd is een professionele techniek niet nodig - veel moderne smartphones maken uitstekende foto's.

Snel zoeken
Categorieën en berichten
Reizen en eten 3
Populaire berichten