Seyahat ederken para kazanmak için nasıl 22/12/2017


Seyahat ederken para kazanmak için nasıl

Bugün internette yıllarca seyahat eden ve aynı zamanda iyi para kazanan insanlarla ilgili birçok hikaye bulacaksınız. Uzak adalarda yaşayan serbest çalışanlar, ılık deniz kıyısında en sevilen işlerle uğraşan deneyimli programcılar ve hiçbir şey kazanamadıklarını iddia eden gizemli insanlar olabilir. İlham verici ve aynı zamanda üzücü, çünkü küçük bir aylık tatil için küresel planlar yapmak imkansız. Ancak, bildiğiniz gibi, isteyenler için imkansız hiçbir şey yoktur. Seyahat ederken para kazanmanın birkaç hoş ve yorucu yolunu dikkatinize sunuyoruz.

1. Kiralık ev kiralamak

Kalkış sırasında en çok, dairelerin ve evlerin boş, hiçbir işe yaramaz. Sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınıza veya iyi arkadaşlarınıza konaklama kiralayın veya emlak teslimi için uluslararası sitelerden birini kullanın. Siz dinlenirsiniz - eviniz "çalışır".


2. Diğer gezginlerinizi alın

Özel bir araçla seyahat etmeyi planlıyorsanız, seyahat eden arkadaşlarınızı aramak için siteye kaydolun ve böylece yakıt maliyetini karşılayın. Bizim zamanımızda oldukça güvenli bir süreç: sitelerinde diğer gezginler, onların fotoğrafları hakkında bilgi görebilir, diğer sürücülerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Uzun mesafeli yolculuklarda (200 ila 500 km) bir şirket aramak en karlı olanıdır - büyük olasılıkla neredeyse tamamen benzin maliyetini karşılayacaksınız.

3. Parsellerin veya önemli belgelerin teslimi

Seyahat tarihleri ​​belirlenir belirlenmez, gerçek bir kurye rolünü kendiniz deneyin. Sipariş üzerine bir paket göndererek veya yurtdışına mal satın alarak oldukça iyi kazanabilirsiniz. Özel sitelerde uygun bir "görev" bulun. Parsel içeriği orada açıklamasında belirtilmiştir. Ayrıca, kurallar parselin paketlenmemesini şart koşar (yasadışı nakliyeyi önlemek için). Böylece çeşitli siparişler topladıktan sonra iyi para kazanabilirsiniz.

4. Serbest

Sürekli boşta kalma herkesin istediği gibi değildir. Neden derssiz sıkılsak, zamanımızda ofis İnternet ve dizüstü bilgisayarın bulunduğu her yerde ofis düzenlenebilir. Metinler ve çeviriler yazmak, yeniden yazmak, ücretli hesapları yönetmek ve sosyal ağlarda tematik grupları yönetmek, çevrimiçi mağazaları yönetmek ve çok daha fazlası - tüm bu sınıflar tatillerde iyi bir finansal yardım olabilir.

5. Yaratıcılığı göstermek

Asya'da açık tenli Avrupalıların hala bir yenilik olduğunu herkes bilmiyor. Bu nedenle, Hindistan'a bir gezi sırasında bazı turistler Bollywood'daki filmlerin çekimi sırasında ekstralara katılmayı başardı. Çin'deki profesyonel konferanslardan birinde ciddi bir suratla kazanabilir ve oturabilirsiniz (bunun etkinliğin prestijini arttırdığına inanılır). Turistik forumlarda bu tür boş yerlerle ilgili bilgi edinebilir ya da sadece yerel bir taksi şoförüyle ya da resepsiyondaki arkadaş canlısı bir kızla konuşabilirsiniz.
6. Prova okuma aktivitesine katılın

Yabancı menüdeki hatalar uzun süre memes oldu ve çok az kişi şaşırdı.
İnternetten alınan garip bir çeviriye gülmek yerine, hizmetlerinizi prova okuyucusu olarak ve hatta bir okuryazarlık menüsü yazmak için bir yazar olarak sunun. Fazla para kazanamayacaksınız, ancak ücretsiz bir öğle veya akşam yemeğine güvenebilirsiniz.

7. Seyahatlerden fotoğrafların yerleştirilmesi

Yolculuktan sonra çok sayıda fotoğrafı analiz ederek para kazanabilirsiniz. Farklı fotoğraf çerçevelerine en çekici resimleri eklemek için çekinmeyin. Aynı zamanda profesyonel bir tekniğe sahip olmak gerekmez - birçok modern akıllı telefon mükemmel fotoğraflar çeker.

Hızlı Arama
Kategoriler ve Mesajlar
Seyahat ve Yemek 3
Popüler Gönderiler