Cum sa faci bani in timp ce calatoresti 22/12/2017


Cum sa faci bani in timp ce calatoresti

Astăzi pe Internet veți găsi o mulțime de povestiri despre oamenii care călătoresc de ani de zile și în același timp câștigă bani buni. Pot fi persoane independente care trăiesc pe insule îndepărtate, programatori cu experiență care se angajează într-o afacere preferată pe țărmurile mării calde și pur și simplu oameni misterioși care pretind că nu pot câștiga nimic. Ea inspiră și în același timp supără, deoarece este pur și simplu imposibil să se facă planuri globale pentru o vacanță lunară mică. Dar, după cum știți, pentru cei care aspiră acolo nu este nimic imposibil. Vă aducem la cunoștință câteva modalități plăcute și neobosite de a câștiga bani în timp ce călătoriți.

1. Închirierea unei case de închiriat

Cel mai adesea în timpul plecării, apartamentele și casele sunt goale, fără a face nimic bun. Închiriați cazare prietenilor sau bunilor prieteni prin intermediul rețelelor sociale sau folosiți unul dintre site-urile internaționale pentru livrarea de bunuri imobiliare. Vă odihniți - casa ta "funcționează".


2. Ia colegii tăi călători

Dacă plănuiți să călătoriți cu mașina personală, înregistrați-vă pe site-ul căutării călătorilor și acoperiți astfel costul carburanților. În timpul nostru este un proces destul de sigur: pe site-uri puteți vedea informații despre călătorii colegi, fotografiile lor, citiți recenziile altor șoferi. Este cel mai profitabil să căutați o companie în călătorii pe distanțe lungi (de la 200 la 500 km) - cel mai probabil veți acoperi aproape complet costul benzinei.

3. Livrarea parcelelor sau a documentelor importante

De îndată ce datele călătoriei sunt determinate, încercați să vă faceți rolul unui curier real. Puteți câștiga destul de bine prin trimiterea unei colete sau cumpărarea de bunuri în străinătate la comandă. Găsiți o "sarcină" potrivită poate fi pe site-uri specializate. Acolo conținutul parcelei este indicat în descriere. În plus, normele stipulează că parcela nu trebuie ambalată (pentru a preveni transportul ilegal). Astfel, după ce ați colectat mai multe comenzi, puteți face bani buni.

4. Freelance

Longevitatea constantă nu este pe placul tuturor. De ce ne-am plictisit fără o lecție, dacă în vremea noastră biroul poate fi organizat acolo unde există Internet și laptop. Scrierea de texte și traduceri, rescrierea, gestionarea conturilor plătite și administrarea grupurilor tematice în rețelele sociale, administrarea de magazine online și multe altele - toate aceste clase pot deveni un bun ajutor financiar în timpul sărbătorilor.

5. Pentru a arăta creativitatea

Nu toată lumea știe că în Asia, europenii cu piele echitabilă sunt încă o noutate. Deci, unii turiști în timpul unei călătorii în India reușesc să participe la extras în timpul filmărilor filmelor din Bollywood. Poți să câștigi și să stai cu o față serioasă la una din conferințele profesionale din China (se crede că acest lucru mărește prestigiul evenimentului). Puteți afla despre astfel de posturi vacante în forumurile turistice sau pur și simplu vorbiți cu un șofer de taxi local sau o fată prietenă la recepție.
6. Începeți activitatea de citire a dovezilor

Erori din meniul străin au devenit multă memă și puțini oameni sunt surprinși.
În loc să râdeți la o traducere ciudată luată de pe Internet, oferiți-vă serviciile ca corector și chiar și un autor pentru scrierea unui meniu alfabetic. Nu vei câștiga prea mult, dar poți conta pe un prânz sau cină gratuit.

7. Cazare de fotografii din călătorii

Puteți câștiga bani după călătorie, analizând numeroase fotografii din călătorie. Simțiți-vă liber să adăugați cele mai atractive fotografii la diferite rame foto. În același timp, nu este necesară o tehnică profesională - multe smartphone-uri moderne fac fotografii excelente.

Cautarea rapida
Mesaje populare