Hogyan lehet pénzt keresni utazás közben 22/12/2017


Hogyan lehet pénzt keresni utazás közben

Ma az interneten sok történetet talál az emberekről, akik évek óta utaznak, és ugyanakkor jó pénzt keresnek. A távoli szigeteken élő szabadúszók, tapasztalt programozók, akik a meleg tenger partján szeretnek kedvenc üzleti tevékenységet, és egyszerűen titokzatos emberek, akik azt állítják, hogy semmit sem tudnak keresni. Ez inspirálja és ezzel egyidejűleg felborul, mivel egyszerűen nem lehet globális terveket készíteni egy kis havi szabadságra. De, mint tudod, azok számára, akik törekednek, semmi lehetetlen. Néhány kellemes és fáradhatatlan módot biztosítunk Önnek, hogy utazás közben pénzt keressen.

1. Kiadó ház kiadó

A távozás során leggyakrabban az apartmanok és házak üresek, nem csinálnak semmit. Béreljen szállást a barátok vagy a jó barátok számára közösségi hálózatokon keresztül, vagy használja az egyik nemzetközi webhelyet az ingatlan szállításához. Pihensz - házad "működik".


2. Szerezd meg a többi utazót

Ha személygépkocsival szeretne utazni, regisztráljon a többi utazó keresési helyén, és így fedezze az üzemanyag költségeit. A mi időnkben eléggé biztonságos folyamat: a webhelyeken megtekinthetjük az utazókkal kapcsolatos információkat, fotóikat, olvassuk el az egyéb járművezetők véleményét. A legjövedelmezőbb, ha hosszú távú utakon (200-500 km-re) keresünk egy céget - valószínűleg majdnem teljes mértékben fedezi a benzin költségeit.

3. Csomagok vagy fontos dokumentumok szállítása

Amint meghatározzák az utazás dátumait, próbáld ki magadnak egy igazi futár szerepét. Meglehetősen jól kereshet, ha csomagot küld vagy külföldre vásárol árut rendelésre. Találjon megfelelő "feladatot" a speciális webhelyeken. Ott a csomag tartalma szerepel a leírásban. Ezen túlmenően a szabályok előírják, hogy a csomagot nem szabad csomagolni (az illegális szállítás megelőzése érdekében). Így több megrendelés összegyűjtése után jó pénzeket is készíthet.

4. Szabadúszó

Az állandó tétlenség nem mindenki kedvelése. Miért unatkozunk a lecke nélkül, ha az irodánk az interneten és a laptopon bárhol lehet megszervezni. Szövegek és fordítások írása, átírása, fizetett számlák kezelése és tematikus csoportok kezelése a szociális hálózatokban, az online áruházak kezelése és még sok más - ezek az osztályok jó pénzügyi támogatássá válhatnak az ünnepek alatt.

5. A kreativitás bemutatása

Nem mindenki tudja, hogy Ázsiában a tisztességes bőrű európaiak még mindig újdonságnak számítanak. Tehát néhány utazó Indiába utazás közben részt vehet az extrákban a filmek forgatásakor a Bollywoodban. Komoly arccal kereshet és csak ülhet egy kínai szakmai konferencián (úgy gondolják, hogy ez növeli az esemény presztízsét). Az ilyen üres álláshelyekről a turisztikai fórumokon, vagy csak egy helyi taxival vagy egy barátságos lánygal beszélhet a recepción.
6. Vegye ki a kiolvasási tevékenységet

A külföldi menü hibái régóta mémekké váltak, és kevés ember meglepődött.
Ahelyett, hogy nevetnének egy furcsa fordításból, amelyet az internetről szereztek, kínáljon szolgáltatásokat korrektorként és még egy írónak egy írástudó menü írására. Nem fog sokat keresni, de ingyenes ebédre vagy vacsorára számíthat.

7. Fényképek elhelyezése utazásokból

Az utazás után pénzt kereshet, és számos fotót elemezhet az utazásból. Nyugodtan adhat hozzá a legvonzóbb képeket a különböző képkeretekhez. Ugyanakkor nem szükséges professzionális technika - sok modern okostelefon kiváló képeket készít.

Gyors keresés
Kategóriák és hozzászólások
Utazás és élelmiszer 3
Népszerű hozzászólások