Kuidas raha teenida reisimise ajal 22/12/2017


Kuidas raha teenida reisimise ajal

Täna Internetis leiad palju lugusid inimestest, kes reisivad aastaid ja samal ajal teenivad head raha. See võib olla vabakutseline, kes elab kaugel saartel, kogenud programmeerijad, kes tegelevad sooja mere kaldal lemmikega ja lihtsalt salapärased inimesed, kes väidavad, et nad ei saa midagi teenida. See inspireerib ja samal ajal häirib, kuna on lihtsalt võimatu teha globaalseid plaane väikese igakuise puhkuse jaoks. Aga nagu te teate, ei ole neile, kes soovivad, midagi võimatu. Me toome teie tähelepanu juurde mõned meeldivad ja väsimatud viisid raha teenimiseks reisimise ajal.

1. Üürile anda maja rent

Kõige sagedamini lahkumise ajal on teie korterid ja majad tühjad, mitte midagi head. Rentige majutus sõpradele või headele sõpradele sotsiaalsete võrgustike kaudu või kasutage ühte kinnisvaraga toimetamiseks rahvusvahelist veebisaiti. Sa puhkad - oma maja "töötab".


2. Hangi oma kaasreisijad

Kui te kavatsete reisida isikliku autoga, registreerige oma reisijatega otsimise kohas ja katke seega kütuse maksumus. Meie ajal on see üsna ohutu protsess: saitidel näete teavet kaassõitjate, nende fotode, teiste autojuhtide arvustuste kohta. Kõige tulusam on otsida firmat kaugreisidel (200 kuni 500 km) - tõenäoliselt katta peaaegu täielikult bensiini kulud.

3. Pakkide või oluliste dokumentide edastamine

Niipea kui reisi kuupäevad on kindlaks määratud, proovige endale tõelise kulleri rolli. Saate üsna hästi teenida saadetise saatmise või kaupade ostmise teel välismaal tellimusel. Leidke sobiv "ülesanne" spetsialiseeritud saitidel. Seal on paki sisu märgitud kirjelduses. Lisaks sätestatakse eeskirjades, et maatükki ei tohi pakendada (ebaseadusliku transpordi vältimiseks). Seega, kui olete mitu tellimust kogunud, võite teha head raha.

4. Vabakutseline

Pidev ebaedu ei ole kõigile meeldiv. Miks igatahes õppetund on igav, kui meie ajal saab kontorit korraldada nii, et seal oleks internet ja sülearvuti. Teksti ja tõlke kirjutamine, ümberkirjutamine, tasuliste kontode haldamine ja temaatiliste rühmade haldamine sotsiaalsetes võrgustikes, veebipoodide haldamine ja palju muud - kõik need klassid võivad saada puhkuse ajal hea rahalise abi.

5. Loovuse näitamine

Mitte igaüks ei tea, et Aasias on ausad naljakad eurooplased endiselt uudsed. Niisiis, mõned turistid India reisi ajal osalevad filmides filmides Bollywoodis. Võite teenida ja lihtsalt istuda tõsise näoga ühes Hiina professionaalsetest konverentsidest (arvatakse, et see suurendab sündmuse prestiiži). Selliste vabade töökohtade kohta saate infot turismifoorumites või lihtsalt rääkides kohaliku taksojuhtiga või sõbraliku tüdrukuga vastuvõtul.
6. Võtta korrektuuri

Välismenüüs esinevad vead on juba ammu muutunud ja vähe inimesi on üllatunud.
Internetist pärit kummalise tõlke asemel naerda, pakkuge oma teenuseid korrektuurina ja isegi autorina kirjaoskuse menüü kirjutamiseks. Te ei saa palju teenida, kuid võite arvestada tasuta lõunasöögi või õhtusöögiga.

7. Fotode reisimine reisidest

Võite pärast reisi teenida raha, analüüsides mitmeid reisi pilte. Võite vabalt lisada kõige atraktiivsemaid pilte erinevatele pildiraamidele. Samal ajal ei ole vaja professionaalset tehnikat - paljud kaasaegsed nutitelefonid teevad suurepäraseid pilte.

Kiire otsing
Kategooriad ja postitused
Reisimine ja toit 3
Populaarsed postitused