Miten tehdä rahaa matkoilla 22/12/2017


Miten tehdä rahaa matkoilla

Tänään Internetissä löydät paljon tarinoita ihmisistä, jotka matkustavat vuosia ja samalla ansaitsevat hyvää rahaa. Se voi olla freelancereita, jotka asuvat kaukaisilla saarilla, kokeneet ohjelmoijat, jotka harjoittavat suosikkiliikettä lämpimän meren rannalla ja yksinkertaisesti salaperäisiä ihmisiä, jotka väittävät voivansa ansaita mitään. Se inspiroi ja samalla häiritsee, koska on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä maailmanlaajuisia suunnitelmia pienelle kuukausilomalle. Mutta kuten tiedätte, niille, jotka haluavat, ei ole mitään mahdotonta. Tuomme huomiomme muutamia miellyttäviä ja väsymättömiä tapoja ansaita rahaa matkoilla.

1. Vuokrata talon vuokra

Useimmiten lähdön aikana huoneistot ja talot ovat tyhjiä, eivätkä tee mitään hyvää. Vuokraa ystäviä tai hyviä ystäviä sosiaalisten verkostojen kautta tai käytä jotakin kansainvälistä sivustoa kiinteistöjen toimittamiseen. Voit levätä - talosi "toimii".


2. Hanki muut matkailijat

Jos aiot matkustaa henkilöautolla, rekisteröidy muille matkustajille ja etsi siten polttoainekustannukset. Aikana se on varsin turvallinen prosessi: sivustoilla näet tietoja matkustajista, heidän valokuvistaan, lukea muiden kuljettajien arvosteluja. Kannattavinta on etsiä yritys kaukomatkoilla (200–500 km) - todennäköisimmin voit kattaa lähes kokonaan bensiinin kustannukset.

3. Pakettien tai tärkeiden asiakirjojen toimittaminen

Heti kun matkustuspäivät on määritetty, kokeile itseäsi todellisen kuriirin roolia. Voit melko hyvin ansaita lähettämällä paketin tai ostamalla tavaroita ulkomaille tilauksesta. Etsi sopiva "tehtävä" voi olla erikoistuneilla sivustoilla. Siellä paketin sisältö on kuvattu kuvauksessa. Lisäksi säännöissä säädetään, että pakettia ei saa pakata (laittoman kuljetuksen estämiseksi). Kun olet kerännyt useita tilauksia, voit tehdä hyvää rahaa.

4. Freelance

Jatkuva tyhmyys ei ole kaikkien miellyttävää. Miksi tylsää ilman oppituntia, jos aikamme toimisto voidaan järjestää missä tahansa Internetissä ja kannettavissa tietokoneissa. Tekstien ja käännösten kirjoittaminen, uudelleenkirjoittaminen, maksullisten tilien hallinta ja temaattisten ryhmien hallinnointi sosiaalisissa verkostoissa, verkkokauppojen hallinnointi ja paljon muuta - kaikki nämä luokat voivat olla hyvä taloudellinen apu lomien aikana.

5. Näytä luovuus

Kaikki eivät tiedä, että Aasiassa reilusti nahkaiset eurooppalaiset ovat edelleen uutuus. Jotkut turistit Intia-matkan aikana onnistuvat osallistumaan lisäelokuviin elokuvien kuvaamisen aikana Bollywoodissa. Voit ansaita ja vain istua vakavalla kasvot yhdellä Kiinan ammatillisista konferensseista (uskotaan, että tämä lisää tapahtuman arvostusta). Voit tutustua tällaisiin avoimiin työpaikkoihin turisti-foorumeilla tai vain keskustella paikallisen taksinkuljettajan tai ystävällisen tytön kanssa vastaanotosta.
6. Ota käyttöön oikoluku

Ulkomaalaisen valikon virheet ovat pitkään tulleet memeiksi, ja harvat ihmiset ovat yllättyneitä.
Sen sijaan, että he nauraisivat outoa käännöstä, joka on otettu internetistä, tarjoa palveluita oikaisijana ja jopa kirjailijaksi, joka kirjoittaa lukutaitoista valikkoa. Et ansaitse paljon, mutta voit luottaa ilmaiseen lounaan tai illallisen.

7. Valokuvien majoitus matkoista

Voit ansaita rahaa matkan jälkeen, analysoimalla lukuisia valokuvia matkasta. Voit vapaasti lisätä kaikkein houkuttelevimmat kuvat eri valokuvakehyksiin. Samaan aikaan ammattitaitoinen tekniikka ei ole välttämätön - monet modernit älypuhelimet tekevät erinomaisia ​​kuvia.

Pikahaku
Luokat ja viestit
Matkailu ja ruoka 3
Suosittuja viestejä