Kā pelnīt naudu ceļojuma laikā 22/12/2017


Kā pelnīt naudu ceļojuma laikā

Šodien internetā jūs atradīsiet daudz stāstu par cilvēkiem, kuri ceļo vairākus gadus, un tajā pašā laikā nopelnīt labu naudu. Tas var būt ārštata darbinieki, kas dzīvo tālu salās, pieredzējuši programmētāji, kas nodarbojas ar iecienītāko uzņēmējdarbību siltās jūras krastā un vienkārši noslēpumaini cilvēki, kuri apgalvo, ka viņi nevar nopelnīt. Tas iedvesmo un vienlaikus apgrūtina, jo ir vienkārši neiespējami veikt globālus plānus nelielam ikmēneša atvaļinājumam. Bet, kā jūs zināt, tiem, kas tiecas, nekas nav neiespējams. Mēs vēršam Jūsu uzmanību uz dažiem patīkamiem un nogurdinošiem veidiem, kā ceļot nopelnīt naudu.

1. Izīrē māju

Visbiežāk izlidošanas laikā jūsu dzīvokļi un mājas ir tukšas, neko nedarot. Izīrē naktsmītnes draugiem vai labiem draugiem, izmantojot sociālos tīklus, vai izmantojiet kādu no starptautiskajām vietnēm nekustamā īpašuma piegādei. Jūs atpūšat - savu māju "strādā".


2. Iegūstiet savus ceļotājus

Ja plānojat doties ceļojumā ar privāto automašīnu, reģistrējieties ceļotāju ceļojuma vietā un tādējādi segt degvielas izmaksas. Mūsu laikā tas ir diezgan drošs process: vietnēs varat redzēt informāciju par citiem ceļotājiem, viņu fotogrāfijām, lasīt citu draiveru pārskatus. Tas ir izdevīgāk meklēt uzņēmumu tālsatiksmes braucienos (no 200 līdz 500 km) - visticamāk, jūs gandrīz pilnībā sedzat benzīna izmaksas.

3. Sūtījumu vai svarīgu dokumentu piegāde

Tiklīdz ir noteikti ceļojuma datumi, izmēģiniet sev īstu kurjeru. Jūs varat diezgan labi nopelnīt, sūtot sūtījumu vai pērkot preces ārzemēs pēc pasūtījuma. Atrast piemērotu "uzdevumu" var būt specializētās vietnēs. Tur aprakstā ir norādīts pakas saturs. Turklāt noteikumi paredz, ka paku nedrīkst iepakot (lai novērstu nelikumīgu transportu). Tādējādi, savācot vairākus pasūtījumus, varat gūt labus naudas līdzekļus.

4. Freelance

Pastāvīga neveiksme nav visiem patīkama. Kāpēc ir garlaicīgi bez mācības, ja mūsu laikā birojs var tikt organizēts, kur ir internets un klēpjdators. Tekstu un tulkojumu rakstīšana, pārrakstīšana, apmaksātu kontu pārvaldīšana un tematisko grupu administrēšana sociālajos tīklos, tiešsaistes veikalu administrēšana un daudz kas cits - visas šīs nodarbības var kļūt par labu finansiālu atbalstu brīvdienu laikā.

5. Parādīt radošumu

Ne visi zina, ka Āzijā godīgi mizoti eiropieši joprojām ir jaunums. Tātad, daži tūristi, ceļojot uz Indiju, piedalās filmu filmēšanas laikā Bolīvijā. Jūs varat nopelnīt un vienkārši sēžot ar nopietnu seju vienā no profesionālajām konferencēm Ķīnā (tiek uzskatīts, ka tas palielina pasākuma prestižu). Par vakancēm Jūs varat uzzināt tūrisma forumos vai vienkārši sazināties ar vietējo taksometru vadītāju vai draudzīgu meiteni reģistratūrā.
6. Veikt korektūras lasīšanas darbību

Kļūdas ārzemju izvēlnē jau sen ir kļuvušas par mēmiem, un daži cilvēki ir pārsteigti.
Tā vietā, lai smejoties uz dīvainu tulkojumu, kas ņemts no interneta, piedāvājiet savus pakalpojumus kā korektoru un pat autors lasītprasmes izvēlnes rakstīšanai. Jūs nesaņemsiet daudz, bet jūs varat rēķināties ar bezmaksas pusdienām vai vakariņām.

7. Fotogrāfiju izvietošana no ceļojumiem

Jūs varat nopelnīt naudu pēc brauciena, analizējot daudzus ceļojuma fotoattēlus. Jūtieties brīvi pievienot pievilcīgākos attēlus dažādiem foto rāmjiem. Tajā pašā laikā nav nepieciešama profesionāla tehnika - daudzi mūsdienīgi viedtālruņi rada lieliskus attēlus.

Ātra meklēšana
Kategorijas un amata vietas
Ceļojumi un pārtika 3