Hvordan tjene penger mens du reiser 22/12/2017


Hvordan tjene penger mens du reiser

I dag på Internett finner du mange historier om folk som reiser i mange år og samtidig tjener gode penger. Det kan være frilansere som bor på fjerne øyer, erfarne programmører som er engasjert i en favorittvirksomhet på bredden av det varme hav og bare mystiske mennesker som hevder at de ikke kan tjene noe. Det inspirerer og samtidig opprører, da det er rett og slett umulig å lage globale planer for en liten månedlig ferie. Men som du vet, er det ingenting som er umulig for de som ønsker det. Vi legger oppmerksomhet på noen hyggelige og utrettelige måter å tjene penger på når du reiser.

1. Leie et hus til leie

Oftest under avreise er leilighetene og husene tomme, ikke noe bra. Lei overnatting til venner eller gode venner gjennom sosiale nettverk eller bruk en av de internasjonale nettstedene for levering av fast eiendom. Du hviler - huset ditt "virker".


2. Få dine medreisende

Hvis du planlegger å reise med privat bil, registrer deg på nettstedet for søket etter andre reisende og dermed dekke kostnadene for drivstoff. I vår tid er det ganske trygt: på nettstedene kan du se informasjon om andre reisende, deres bilder, lese anmeldelser av andre drivere. Det er mest lønnsomt å lete etter et selskap i langdistanse turer (fra 200 til 500 km) - mest sannsynlig vil du nesten helt dekke kostnaden for bensin.

3. Levering av pakker eller viktige dokumenter

Så snart reisedagen er bestemt, kan du prøve deg selv som en ekte kurér. Du kan ganske godt tjene ved å sende en pakke eller kjøpe varer i utlandet på bestilling. Finn en passende "oppgave" kan være på spesialiserte nettsteder. Der angis innholdet av pakken i beskrivelsen. I tillegg fastsetter reglene at pakken ikke skal pakkes (for å hindre ulovlig transport). Dermed har du samlet flere bestillinger, du kan tjene gode penger.

4. Freelance

Konstant ledighet er ikke til alles smak. Hvorfor kjedelig uten leksjon, hvis i vår tid kontoret kan organiseres der det er internett og bærbar PC. Skrive tekster og oversettelser, omskrive, administrere betalte kontoer og administrere tematiske grupper i sosiale nettverk, administrere nettbutikker og mye mer - alle disse klassene kan bli en god økonomisk hjelp i ferien.

5. Å vise kreativitet

Ikke alle vet at i Asia er rettferdige europeerer fortsatt en nyhet. Så, noen turister under en tur til India, klarer å delta i statister under filmen av filmer i Bollywood. Du kan tjene og bare sitte med et seriøst ansikt på en av profesjonelle konferanser i Kina (det antas at dette øker prestisje av arrangementet). Du kan finne ut om slike stillinger i turistfora eller bare å snakke med en lokal drosjesjåfør eller en vennlig jente i resepsjonen.
6. Ta opp korrekturlesingsaktiviteten

Feil i den utenlandske menyen har lenge blitt memes og få mennesker er overrasket.
I stedet for å le av en merkelig oversettelse tatt fra Internett, tilbyr du tjenestene dine som korrekturleser og til og med en forfatter for å skrive en litteraturmeny. Du vil ikke tjene mye, men du kan stole på en gratis lunsj eller middag.

7. Overnatting av bilder fra reiser

Du kan tjene penger etter turen, analysere mange bilder fra turen. Ta gjerne med de mest attraktive bildene til forskjellige fotorammer. Samtidig å ha en profesjonell teknikk er ikke nødvendig - mange moderne smarttelefoner gjør gode bilder.

Hurtigsøk
Kategorier og innlegg
Reise og mat 3
Populære innlegg