Hur man tjänar pengar när man reser 22/12/2017


Hur man tjänar pengar när man reser

Idag på Internet hittar du många historier om människor som reser i åratal och samtidigt tjänar bra pengar. Det kan vara frilansare som bor på avlägsna öar, erfarna programmörer som är engagerade i ett favoritföretag på stranden av det varma havet och helt enkelt mystiska människor som hävdar att de inte kan tjäna någonting. Det inspirerar och samtidigt störningar, eftersom det helt enkelt är omöjligt att göra globala planer för en liten månatlig semester. Men som du vet, för dem som strävar efter det finns inget omöjligt. Vi uppmärksammar några trevliga och outtröttliga sätt att tjäna pengar när du reser.

1. Hyr ett hus att hyra

Ofta under avgången är dina lägenheter och hus tomma, gör inte något bra. Hyr boende till vänner eller goda vänner via sociala nätverk eller använd en av de internationella platserna för leverans av fastigheter. Du vilar - ditt hus "fungerar".


2. Få dina medresenärer

Om du planerar att resa med privat bil, registrera dig på platsen för sökandet efter andra resenärer och därmed täcka kostnaden för bränsle. I vår tid är det en ganska säker process: på sidorna kan du se information om medresenärer, deras bilder, läsa recensioner av andra förare. Det är mest lönsamt att leta efter ett företag på långa sträckor (från 200 till 500 km) - troligtvis kommer du nästan att täcka kostnaden för bensin.

3. Leverans av paket eller viktiga dokument

Så fort resdatum är bestämda, försök själv en roll som en riktig kurir. Du kan ganska bra tjäna genom att skicka ett paket eller köpa varor utomlands på beställning. Hitta en lämplig "uppgift" kan vara på specialiserade webbplatser. Där anges innehållet i paketet i beskrivningen. Dessutom reglerar reglerna att paketet inte ska packas (för att förhindra olaglig transport). Således har du samlat flera beställningar kan du tjäna bra pengar.

4. Frilans

Konstant ledighet är inte till alles tycke. Varför uttråkad utan lektion, om i vår tid kontoret kan organiseras varhelst det finns internet och bärbar dator. Skriva texter och översättningar, omskriva, hantera betalda konton och administrera tematiska grupper i sociala nätverk, administrera nätbutiker och mycket mer - alla dessa klasser kan bli ett bra ekonomiskt stöd under semestern.

5. Att visa kreativitet

Inte alla vet att i Asien är rättvisa européer fortfarande en nyhet. Så, vissa turister under en resa till Indien lyckas delta i extras under filmning av filmer i Bollywood. Du kan tjäna och bara sitta med ett seriöst ansikte på en av de professionella konferenserna i Kina (det antas att detta ökar händelsens prestige). Du kan ta reda på sådana lediga platser i turistfora eller bara prata med en lokal taxichaufför eller en vänlig tjej i receptionen.
6. Ta upp bevisläsningsaktiviteten

Fel på den utländska menyn har länge blivit memes och få människor är förvånad.
I stället för att skratta på en konstig översättning från Internet, erbjuda dina tjänster som korrekturläsare och till och med en författare för att skriva en litteraturmeny. Du tjänar inte mycket, men du kan räkna med en gratis lunch eller middag.

7. Boende av foton från resor

Du kan tjäna pengar efter resan och analysera många bilder från resan. Känn dig fri att lägga till de mest attraktiva bilderna till olika fotoramar. Samtidigt är det inte nödvändigt att ha en professionell teknik - många moderna smartphones gör bra bilder.

Snabbsökning
Kategorier och inlägg
Resor och mat 3
Populära inlägg