Ako zarobiť peniaze pri cestovaní 22/12/2017


Ako zarobiť peniaze pri cestovaní

Dnes na internete nájdete veľa príbehov o ľuďoch, ktorí cestujú roky a zároveň zarábajú dobré peniaze. To môže byť slobodné povolania žijúce na vzdialených ostrovoch, skúsených programátorov, ktorí sa zaoberajú obľúbeným biznisom na brehu teplého mora a jednoducho tajomnými ľuďmi, ktorí tvrdia, že si nemôžu zarobiť nič. Inšpiruje a zároveň narúša, pretože je jednoducho nemožné robiť globálne plány na malú mesačnú dovolenku. Ale ako viete, pre tých, ktorí túžia, nie je nič nemožné. Prinášame vám do pozornosti niekoľko príjemných a neúnavných spôsobov, ako zarobiť peniaze na cestách.

1. Prenájom domu na prenájom

Najčastejšie počas odchodu sú Vaše apartmány a domy prázdne, nerobia nič dobré. Prenajať ubytovanie priateľom alebo dobrým priateľom prostredníctvom sociálnych sietí alebo využiť jednu z medzinárodných lokalít na doručovanie nehnuteľností. Odpočívate - váš dom "funguje".


2. Získajte svojich spolucestujúcich

Ak máte v pláne cestovať súkromným autom, zaregistrujte sa na mieste vyhľadávania pre spolucestujúcich a tým pokrývajte náklady na palivo. V našej dobe je to celkom bezpečný proces: na stránkach môžete vidieť informácie o spolucestujúcich, ich fotografie, čítať recenzie ostatných vodičov. Najvýhodnejšie je hľadať spoločnosť na dlhých cestách (od 200 do 500 km) - s najväčšou pravdepodobnosťou takmer úplne pokryjete náklady na benzín.

3. Dodanie balíkov alebo dôležitých dokumentov

Akonáhle sú stanovené dátumy cesty, vyskúšajte si úlohu skutočného kuriéra. Môžete si celkom dobre zarobiť odoslaním zásielky alebo nákupom tovaru v zahraničí na objednávku. Nájsť vhodnú "úlohu" môže byť na špecializovaných stránkach. Tam je obsah zásielky uvedený v opise. Okrem toho pravidlá stanovujú, že balík by nemal byť zabalený (aby sa zabránilo nezákonnej preprave). Tak, po zhromaždení niekoľkých objednávok, môžete urobiť dobré peniaze.

4. Nezávislý

Nepretržitá nečinnosť nie je pre každého sympatická. Prečo nudiť bez lekcie, ak v našej dobe môže byť kancelária organizovaná kdekoľvek, kde je internet a notebook. Písanie textov a prekladov, prepisovanie, správa platených účtov a spravovanie tematických skupín v sociálnych sieťach, spravovanie internetových obchodov a mnoho ďalšieho - všetky tieto triedy sa môžu počas prázdnin stať dobrou finančnou pomocou.

5. Pre zobrazenie kreativity

Nie každý vie, že v Ázii sú Európania z čestnej kože stále novinkou. Niektorí turisti počas výletu do Indie sa tak počas filmovania v Bollywoode podielajú na kompars. Môžete si zarobiť a len sedieť s vážnou tvárou na jednej z odborných konferencií v Číne (predpokladá sa, že to zvyšuje prestíž podujatia). O týchto voľných pracovných miestach sa môžete dozvedieť na turistických fórach alebo len na recepcii s miestnym taxikárom alebo priateľským dievčaťom.
6. Zapojte sa do činnosti čítania

Chyby v cudzom menu sa už dlho stávajú memy a málo ľudí je prekvapených.
Namiesto toho, aby ste sa smáli podivnému prekladu z internetu, ponúknite svoje služby ako korektor a dokonca aj autor na písanie gramotného menu. Nebudete zarábať veľa, ale môžete sa spoľahnúť na bezplatný obed alebo večeru.

7. Ubytovanie fotografií z ciest

Môžete si zarobiť peniaze po ceste, analyzovať početné fotografie z cesty. Neváhajte pridať najatraktívnejšie obrázky do rôznych fotorámikov. Zároveň nie je potrebná profesionálna technika - mnoho moderných smartfónov robí vynikajúce obrázky.

Rýchle vyhľadávanie
Kategórie a príspevky
Cestovanie a jedlo 3
Populárne príspevky