Πώς να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε 22/12/2017


Πώς να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε

Σήμερα στο Διαδίκτυο θα βρείτε πολλές ιστορίες για ανθρώπους που ταξιδεύουν για χρόνια και ταυτόχρονα κερδίζουν καλά χρήματα. Μπορεί να είναι ελεύθεροι που ζουν σε μακρινά νησιά, έμπειροι προγραμματιστές που ασχολούνται με μια αγαπημένη επιχείρηση στις ακτές της ζεστής θάλασσας και απλά μυστηριώδεις άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να κερδίσουν τίποτα. Εμπνέει και ταυτόχρονα προκαλεί αναστάτωση, καθώς είναι απλά αδύνατο να κάνουμε γενικά σχέδια για μικρές μηνιαίες διακοπές. Αλλά, όπως γνωρίζετε, για εκείνους που φιλοδοξούν εκεί δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο. Φέρνουμε στην προσοχή σας κάποιους ευχάριστους και ακούραστους τρόπους για να κερδίζετε χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

1. Ενοικίαση ενός σπιτιού προς ενοικίαση

Τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της αναχώρησης, τα διαμερίσματα και τα σπίτια σας είναι κενά, δεν κάνουν τίποτα καλό. Να ενοικιάσετε καταλύματα σε φίλους ή καλούς φίλους μέσω κοινωνικών δικτύων ή να χρησιμοποιήσετε έναν από τους διεθνείς ιστότοπους για την παράδοση ακινήτων. Ξεκουράζεστε - το σπίτι σας "λειτουργεί".


2. Πάρτε τους συναδέλφους σας ταξιδιώτες

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με ιδιωτικό αυτοκίνητο, εγγραφείτε στο site της αναζήτησης για τους άλλους ταξιδιώτες και, συνεπώς, καλύψτε το κόστος των καυσίμων. Στην εποχή μας είναι μια αρκετά ασφαλής διαδικασία: στις τοποθεσίες μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους άλλους ταξιδιώτες, τις φωτογραφίες τους, να διαβάσετε σχόλια άλλων οδηγών. Είναι πιο κερδοφόρο να ψάχνετε για μια εταιρεία σε μεγάλες αποστάσεις (από 200 έως 500 χιλιόμετρα) - πιθανότατα θα καλύψετε σχεδόν πλήρως το κόστος της βενζίνης.

3. Παράδοση αγροτεμαχίων ή σημαντικών εγγράφων

Μόλις καθοριστούν οι ημερομηνίες ταξιδιού, δοκιμάστε στον εαυτό σας το ρόλο ενός πραγματικού courier. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά με την αποστολή ενός αγροτεμαχίου ή την αγορά αγαθών στο εξωτερικό με παραγγελία. Βρείτε μια κατάλληλη "εργασία" μπορεί να είναι σε εξειδικευμένους χώρους. Εκεί το περιεχόμενο του αγροτεμαχίου αναφέρεται στην περιγραφή. Επιπλέον, οι κανόνες ορίζουν ότι το δέμα δεν πρέπει να συσκευάζεται (για την πρόληψη της παράνομης μεταφοράς). Έτσι, έχοντας συγκεντρώσει πολλές παραγγελίες, μπορείτε να κάνετε καλά χρήματα.

4. Ελεύθερος επαγγελματίας

Η σταθερή αδράνεια δεν είναι για όλους. Γιατί βαρεθεί χωρίς μάθημα, αν στην εποχή μας το γραφείο μπορεί να οργανωθεί όπου υπάρχει Internet και φορητός υπολογιστής. Γράφοντας κείμενα και μεταφράσεις, ξαναγράψατε, διαχειρίζεστε πληρωμένους λογαριασμούς και διαχειρίζεστε θεματικές ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα, διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά καταστήματα και πολλά άλλα - όλες αυτές οι κατηγορίες μπορούν να γίνουν μια καλή οικονομική βοήθεια κατά τη διάρκεια των διακοπών.

5. Για να δείξετε τη δημιουργικότητα

Δεν γνωρίζουν όλοι ότι στην Ασία, οι Ευρωπαίοι με δίκαιη επιδερμίδα εξακολουθούν να είναι καινοτομία. Έτσι, κάποιοι τουρίστες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία καταφέρνουν να συμμετάσχουν σε πρόσθετα γεγονότα κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης ταινιών στο Bollywood. Μπορείτε να κερδίσετε και να κάθεστε με ένα σοβαρό πρόσωπο σε ένα από τα επαγγελματικά συνέδρια στην Κίνα (πιστεύεται ότι αυτό αυξάνει το κύρος του γεγονότος). Μπορείτε να μάθετε για αυτές τις κενές θέσεις στα τουριστικά φόρουμ ή απλά να μιλάτε με έναν τοπικό ταξιτζή ή ένα φιλικό κορίτσι στη ρεσεψιόν.
6. Αναλάβετε τη δραστηριότητα ανάγνωσης αποδείξεων

Τα σφάλματα στο ξένο μενού έχουν γίνει μίμεις και λίγοι άνθρωποι εκπλήσσονται.
Αντί να γελάσετε με μια παράξενη μετάφραση που τραβήξατε από το Διαδίκτυο, προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως διορθωτής και ακόμη και ένας συγγραφέας για να γράψετε ένα γραμματισμένο μενού. Δεν θα κερδίσετε πολλά, αλλά μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα δωρεάν γεύμα ή δείπνο.

7. Διαμονή φωτογραφιών από ταξίδια

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μετά το ταξίδι, αναλύοντας πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι. Μπορείτε να προσθέσετε τις πιο ελκυστικές φωτογραφίες σε διαφορετικά πλαίσια φωτογραφιών. Ταυτόχρονα δεν είναι απαραίτητη η επαγγελματική τεχνική - πολλά σύγχρονα smartphones κάνουν εξαιρετικές εικόνες.

Γρήγορη αναζήτηση
Κατηγορίες και Δημοσιεύσεις
Ταξίδια και φαγητό 3