Kako zaslužiti denar med potovanjem 22/12/2017


Kako zaslužiti denar med potovanjem

Danes boste na internetu našli veliko zgodb o ljudeh, ki letijo in hkrati zaslužijo dober denar. To so lahko samostojni, ki živijo na oddaljenih otokih, izkušeni programerji, ki se ukvarjajo z najljubšim poslom na obali toplega morja in preprosto skrivnostni ljudje, ki trdijo, da ne morejo zaslužiti ničesar. Navdihuje in hkrati vznemirja, saj je preprosto nemogoče izdelati globalne načrte za majhen mesečni dopust. Toda, kot veste, za tiste, ki si prizadevajo, ni nič nemogoče. Ob tem vam predstavljamo nekaj prijetnih in neumornih načinov zaslužka na potovanju.

1. Najem hiše za najem

Najpogosteje med odhodom so vaši apartmaji in hiše prazni in ne delajo dobro. Najemite nastanitev prijateljem ali dobrim prijateljem prek družabnih omrežij ali uporabite eno od mednarodnih lokacij za dostavo nepremičnin. Počivate - vaša hiša "dela".


2. Spravite svoje sopotnike

Če nameravate potovati z osebnim avtomobilom, se registrirajte na mestu iskanja potnikov in tako pokrijte stroške goriva. V našem času je to precej varen proces: na straneh si lahko ogledate informacije o popotnikih, njihove fotografije, preberete preglede drugih voznikov. To je najbolj donosno iskati podjetje na dolge razdalje potovanja (od 200 do 500 km) - najverjetneje boste skoraj v celoti pokrivajo stroške bencina.

3. Dostava paketov ali pomembnih dokumentov

Takoj, ko se določijo datumi potovanja, poskusite na sebi vlogo pravega kurirja. Lahko dobro zaslužite tako, da pošljete paket ali kupite blago v tujini po naročilu. Poiščite ustrezno "nalogo" lahko na specializiranih straneh. V opisu je navedena vsebina parcele. Poleg tega pravila določajo, da se parcela ne sme pakirati (za preprečevanje nezakonitega prevoza). Tako, ko ste zbrali več naročil, lahko dobro zaslužite.

4. Samostojni

Nenehna brezposelnost ni všeč vsem. Zakaj je dolgočasno brez lekcije, če je v našem času mogoče organizirati pisarno kjerkoli je internet in prenosni računalnik. Pisanje besedil in prevodov, prepisovanje, upravljanje plačanih računov in upravljanje tematskih skupin na socialnih omrežjih, upravljanje spletnih trgovin in še veliko več - vsi ti razredi lahko postanejo dobra finančna pomoč med prazniki.

5. Prikazati ustvarjalnost

Vsi ne vedo, da so v Aziji Evropejci s pravično kožo še vedno novost. Torej, nekateri turisti med potovanjem v Indijo uspejo sodelovati v statisti med snemanjem filmov v Bollywoodu. Na eni od strokovnih konferenc na Kitajskem si lahko zaslužite in samo sedite z resnim obrazom (domneva se, da to povečuje ugled dogodka). O takih prostih delovnih mestih lahko izvedete v turističnih forumih ali pa se na recepciji pogovorite z lokalnim taksistom ali prijaznim dekletom.
6. Prevzemite dokazno branje

Napake v tujih menijih so dolgo postale memi in malo ljudi je presenečenih.
Namesto, da se smejete čudnemu prevodu iz interneta, ponudite svoje storitve kot lektor in celo avtorja za pisanje pismenega menija. Ne boste zaslužili veliko, lahko pa računate na brezplačno kosilo ali večerjo.

7. Namestitev fotografij s potovanj

Po potovanju si lahko zaslužite denar in analizirate številne fotografije s potovanja. Brezplačno dodajte najbolj privlačne slike v različne fotookvirje. Hkrati, da imajo strokovno tehniko ni potrebno - veliko sodobnih pametnih telefonov, da odlične slike.

Hitro iskanje
Kategorije in objave
Potovanja in hrana 3
Priljubljene objave