Sådan tjener du penge under rejsen 22/12/2017


Sådan tjener du penge under rejsen

I dag på internettet finder du mange historier om folk, der rejser i årevis og samtidig tjener gode penge. Det kan være frilansere, der bor på fjerne øer, erfarne programmører, der er involveret i en favorit forretning på kysten af ​​det varme hav og simpelthen mystiske folk, der hævder at de ikke kan tjene noget. Det inspirerer og samtidig opstår, da det er simpelthen umuligt at lave globale planer for en lille månedlig ferie. Men som du ved, er der intet umuligt for dem, der stræber efter. Vi gør opmærksom på nogle hyggelige og utrættelige måder at tjene penge på under rejsen.

1. Leje et hus til leje

Ofte under afrejsen er dine lejligheder og huse tomme, ikke noget godt. Lej bolig til venner eller gode venner via sociale netværk eller brug en af ​​de internationale websteder til levering af fast ejendom. Du hviler - dit hus "virker".


2. Få dine medrejsende

Hvis du planlægger at rejse med privat bil, skal du registrere dig på hjemmesiden for søgen efter andre rejsende og dermed dække brændstofudgifterne. I vores tid er det en ganske sikker proces: På siderne kan du se oplysninger om andre rejsende, deres billeder, læse anmeldelser af andre chauffører. Det er mest rentabelt at kigge efter en virksomhed i lange afstande (fra 200 til 500 km) - sandsynligvis vil du næsten helt dække omkostningerne ved benzin.

3. Levering af pakker eller vigtige dokumenter

Så snart rejsedagen er fast besluttet, prøv selv en rolle som en rigtig kurér. Du kan godt tjene penge ved at sende en pakke eller købe varer i udlandet på bestilling. Find en passende "opgave" kan være på specialiserede websteder. Der er indholdet af pakken angivet i beskrivelsen. Derudover fastsætter reglerne, at pakken ikke skal pakkes (for at forhindre ulovlig transport). Således har du samlet flere ordrer, kan du tjene gode penge.

4. Freelance

Konstant ledighed er ikke til alles smag. Hvorfor keder sig uden en lektion, hvis i vores tid kontoret kan organiseres, hvor der er internet og bærbar computer. Skrivning af tekster og oversættelser, omskrivning, styring af betalt konti og administration af tematiske grupper i sociale netværk, administration af onlinebutikker og meget mere - alle disse klasser kan blive en god økonomisk hjælp i ferien.

5. At vise kreativitet

Ikke alle ved, at i Asien er retfærdige europæere stadig en nyhed. Så nogle turister under en tur til Indien formår at deltage i ekstramateriale under filmoptagelse i Bollywood. Du kan tjene og bare sidde med et seriøst ansigt på en af ​​de professionelle konferencer i Kina (det menes at dette øger begivenhedens prestige). Du kan finde ud af om ledige stillinger i turistfora eller bare at tale med en lokal taxachauffør eller en venlig pige i receptionen.
6. Tag bevisbehandlingsaktiviteten op

Fejl i den fremmede menu har længe været memes og få mennesker er overraskede.
I stedet for at grine til en underlig oversættelse taget fra internettet, tilbyder du dine tjenester som korrekturlæser og endda en forfatter til at skrive en litteraturmenu. Du tjener ikke meget, men du kan regne med en gratis frokost eller middag.

7. Indkvartering af billeder fra rejser

Du kan tjene penge efter rejsen og analysere mange billeder fra rejsen. Du er velkommen til at tilføje de mest attraktive billeder til forskellige fotorammer. Samtidig er det ikke nødvendigt at have en professionel teknik - mange moderne smartphones gør fremragende billeder.

Hurtig søgning
Kategorier og indlæg
Rejse og mad 3
Populære indlæg