Як заробити гроші під час подорожі 22/12/2017


Як заробити гроші під час подорожі

Сьогодні в Інтернеті ви знайдете багато історій про людей, які подорожують роками і одночасно заробляють хороші гроші. Це можуть бути фрілансери, що живуть на далеких островах, досвідчені програмісти, які займаються улюбленим бізнесом на берегах теплого моря і просто таємничими людьми, які стверджують, що нічого не заробляють. Це вселяє і водночас порушує, оскільки просто неможливо зробити глобальні плани на невеликий щомісячний відпочинок. Але, як відомо, для тих, хто прагне, немає нічого неможливого. Ми пропонуємо Вашій увазі кілька приємних і невтомних способів заробляти гроші під час подорожі.

1. Оренда будинку в оренду

Найчастіше під час від'їзду ваші квартири і будинки порожні, не роблячи нічого хорошого. Оренда житла друзям або хорошим друзям через соціальні мережі або використання одного з міжнародних сайтів для доставки нерухомості. Ви відпочиваєте - ваш будинок "працює".


2. Отримати своїх попутників

Якщо ви плануєте подорожувати на приватному автомобілі, зареєструйтеся на місці пошуку попутників і таким чином покрийте вартість палива. У наш час це цілком безпечний процес: на сайтах можна побачити інформацію про попутників, їх фотографії, прочитати відгуки інших водіїв. Найбільш вигідно шукати компанію в далеких поїздках (від 200 до 500 км) - швидше за все, ви майже повністю покриєте вартість бензину.

3. Доставка посилок або важливих документів

Як тільки визначаються дати подорожі, спробуйте на собі роль справжнього кур'єра. Можна досить добре заробити, відправивши посилку або купівлю товарів за кордоном на замовлення. Знайти підходящу "завдання" можна на спеціалізованих сайтах. Там зміст посилки вказується в описі. Крім того, правила передбачають, що посилка не повинна бути упакована (для запобігання незаконному перевезенню). Таким чином, зібравши кілька замовлень, можна заробити хороші гроші.

4. Фріланс

Постійна неробство - це не всім подобається. Навіщо нудно без уроку, якщо в наш час офіс може бути організований скрізь, де є інтернет і ноутбук. Написання текстів та перекладів, переписування, управління платними рахунками та адміністрування тематичних груп у соціальних мережах, адміністрування інтернет-магазинів та багато іншого - всі ці класи можуть стати гарною фінансовою допомогою під час свят.

5. Показувати творчість

Не всі знають, що в Азії європейці зі світлою шкірою все ще залишаються новинкою. Так, деякі туристи під час поїздки до Індії встигають брати участь у статистах під час зйомок фільмів у Боллівуді. Ви можете заробити і просто сидіти з серйозним обличчям на одній з професійних конференцій в Китаї (вважається, що це підвищує престиж події). Ви можете дізнатися про такі вакансії на туристичних форумах або просто поспілкуватися з місцевим таксистом або дружньою дівчиною на стійці реєстрації.
6. Візьміть на себе коректурну діяльність

Помилки в іноземному меню вже давно стали мемами і мало хто дивується.
Замість того, щоб сміятися над дивною трансляцією з Інтернету, пропонуйте свої послуги як коректора і навіть автора для написання грамотного меню. Ви не будете заробляти багато, але ви можете розраховувати на безкоштовний обід або вечерю.

7. Розміщення фотографій з подорожей

Ви можете заробляти гроші після поїздки, аналізуючи численні фотографії з поїздки. Ви можете додавати найбільш привабливі фотографії до різних фоторамки. При цьому не потрібно мати професійну техніку - багато сучасних смартфонів роблять чудові знімки.

Швидкий пошук
Категорії та повідомлення
Подорожі та харчування 3
Популярні повідомлення